Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A nárcisztikus személy önmagát szereti a legjobban, ezért vele együtt élni szinte lehetetlenség, hiszen mindig rá kell figyelni, mindig, minden róla szól, és egyszerűen nem a párjába, hanem önmagába szerelmes.

Így ismerheted fel a nárcisztikus embert és így tarthatod távol magadtól!

Lássuk, miként lehet felismerni ezeket az embereket, és miként kell távol tartanod magad tőlük!

1. Ők sohasem hibásak semmiért

Mivel ők magasabbrendűnek érzik másoknál magukat, ezért úgy gondolják, hogy hibátlanok. Természetesen hibáznak, de azt soha nem hajlandók elismerni, és gyakran másra kenik a felelősséget. Ha veled is megpróbálkoznak ilyennel, ne hagyd magad, tedd helyre őket gyorsan, mert hanem következőkor ugyanúgy előfordulhat a személyed felé irányuló vádaskodás.

2. Nem naivak

Egyáltalán nem hiszékenyek, inkább remekül manipulálnak másokat, és bármit megtesznek, csak hogy előnyös helyzetbe kerüljenek. Ezért ne félj kérdőre vonni egy ilyen embert, határozottan lépj föl, és kérdezd meg, hogy mit miért csinál.

3. Nagyon hisznek magukban

Úgy gondolják, hogy amiben jók, abban egyenesek zseniálisak. Nincs kérdés, nincs bizonytalankodás, vakmerőség, bátorság van, ami egyrészt jó, de van amikor fejjel mennek a falnak, és olyankor mindig valaki más, a rendszer, vagy a világ a hibás. Ha úgy érzed, hogy valamiben jobb vagy egy nárcisztikus személynél, akkor bizonyítsd be, harcolj, ne add fel.

4. Ellentmondásosan viselkednek

Lehet, hogy veled egy nárcisztikus személy kedves, nyájas, de közösségben megtörténhet, hogy agresszívvé, ingerültté válik, és az az érzésed, hogy nem is az az ember, akivel még pár órával azelőtt beszélgettél. Ha felismered ezeket a helyzeteket/embereket jobb ha óvatos leszel.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!