Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Fürdőruhát választani nehéz egy nő számára. El kell dönteni, hogy egyrészes vagy kétrészes áll-e jobban, figyelembe kell venni a méretet, a színt, a mintát. Na és az sem árt, ha úszásra is alkalmas a kiválasztott darab, amely bár divatelemként is fontos, elsősorban a vízben való használatot szolgálja. Szóval a választás nehéz, ezért néztük meg, mit hordanak a sztárok. Lehet tőlük ötleteket lesni.

Hosszú Katinka

Igen, a magyar úszósport ikonjával, a háromszoros olimpiai bajnokkal, az Iron Ladyvel kezdünk, mégpedig azért, mert ő nem „csak” egy celeb, hanem valódi sztár, a világ egyik legjobbja abban, amit csinál. És mivel Hosszú gyakorlatilag folyamatosan fürdőruhát visel, hiszen minden nap több órán át edz vagy versenyez, biztos, hogy nála hitelesebb személy nincs ebben a témában. Nos, Katinka úszás közben természetesen egyrészes darabokat hord, ennek a versenyzéshez van köze, kétrészesben veszítene az eredményéből. Viszont nem ragadt le az unalmas daraboknál, sokszor a neki tervezett, Iron Lady feliratú dresszekben látni. Ha nem ezt viseli, akkor is a színesebb, mintás fürdőruhák felé húz a szíve. Amikor pedig nem a medencében, hanem a tengerparton van, előkerülnek a kétrészes bikinik is.

Palvin Barbara

Maradunk a magyar, egyben a nemzetközi sztároknál, ebben a felsorolásban nem is kérdés, hogy Hosszú után Palvin Barbara következik a sorban. Nála nehéz megítélni, mi valójában a kedvence, és mi az, amit a szponzori szerződései, vagy a fotósok kérése miatt vesz magára, ám ha végigpörgetjük az őt ábrázoló képeket, meg lehet határozni a stílusát. Sokat látni sportos kétrészesben, az egyszínű, de a mintás darabok is tökéletesen állnak a modellen. Nem szégyenlős fajta, bátran megmutatja a tökéletes alakját, ehhez többször is magára öltött már tangás fazont. Armaniból fehér, kétrészes bikinit visel az Instagramján közzétett videóban, a Calzedonia kedvéért viszont fekete, piros, zöld, foltos és csíkos darabban is pózolt.

Rubint Réka

A fitneszhercegnő Rubint Réka a strandon sem hazudtolja meg önmagát, sportos fazonokban szereti süttetni a hasát. Legtöbbször bikiniben pózol, az egyszínű darabokat ő is kedveli. Mivel az alakja csaknem tökéletes, szereti ezt megmutatni, a kétrészes modellek pedig kiemelik a kockás hasizmát. A Vivien Vance márka kedvéért nemrég belebújt egy igazán bevállalós, kantáros fazonba, de az is mindössze két színből állt, feketéből és fehérből. Bátran magára ölti a mélyen kivágott darabokat, ahogyan a tanga ellen sincs kifogása. Sőt, ha sikerül elszabadulnia a kíváncsi szempárok elől, a monokinizés is kedvelt elfoglaltsága.

Kyle és Kendall Jenner

A végére hagytunk két amerikai hírességet, a Jenner testvéreket. Náluk keresettebb arc nem sok akad jelenleg a világon, celebcsaládból indulva modellként csináltak karriert. Kyle a híresebb, Kendall az idősebb. Ami a fürdőruhákat illeti, Kyle egy ideig imádta az egyrészes darabokat, ám sokak szerint ez csak azért történt, mert szülés után kapták lencsevégre, és még dolgozott a tökéletes alakjának visszaszerzésén. A Dior modelljeiben többször is megjelent már. Az Instagramján a legutóbbi képein egy kétrészes, narancssárga darabban pózolt. Nővére topmodellként szintén bármit magára ölthet. Köztudott róla, hogy imádja a falatnyi bikiniket, ezzel együtt a sportos egyrészes modellekben is sokszor fotózzák.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!