Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tavaszi esküvő a leggyakoribb és talán a legszebb is. Sokan leginkább májusra időzítenek, de aki már március végén, áprilisban szeretne házasodni, annak szeretnénk egy-két tippet adni. Virágok, csokrok, asztaldíszek, színek és anyagok összességében már a tavaszt idézik.

eskuvo1

Milyen színt válasszunk?

Hiába, hogy minden szezonnak megvan a saját divatszíne, érdemes figyelembe venni azt is, hogy éppen milyen évszakban mondjuk ki a boldogító igent. A tavaszi esküvőkor érdemes előtérbe helyezni a rózsaszínt, a fehér különböző árnyalatait, zöldet, lilát, sárgát. Ezeket a színeket érdemes egységesen alkalmazni a ruha, dekoráció, virágcsokor, templomi díszítésnél is.

eskuvo-asztali-disz

Milyen virágot válasszunk?

Egész évben lassan minden virághoz hozzájuthatunk, még ha az csak a világ másik végén őshonos. Viszont, mivel nagyobb mennyiségre lesz szükségünk, ajánlatos hazai szezonvirágot választani. Tavasszal például részesítsük előnyben a tulipánt, fréziát, jácintot. A költségek csökkentése érdekében például azt is megtehetjük, hogy a templomi szertatáshoz sokkal kevesebb virágot használunk, nem teszünk minden pad végére. A nagyobb csokrokat, díszítéseket pedig majd praktikusan alkalmazhatjuk a fogadáson asztaldíszként is.

Kisebb kiegészítők

Óriási választékban nézelődhetünk manapság az asztaldíszek között, de jó tudni azt is, hogy sokkal olcsóbb lehet, hogyha előre mi magunk, esetleg egy ügyes kezű barátnőnk segítségével készítjük el dekorációt. Így sokkal egyedibb, személyesebb és olcsóbb is lesz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!