KezdőlapHoroszkóp2020. augusztusi horoszkóp: sok csillagjegynek lesz része váratlan változásokban

2020. augusztusi horoszkóp: sok csillagjegynek lesz része váratlan változásokban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Augusztusban végre lesz időd újra összhangba kerülni önmagaddal, és azokkal a szeretteiddel, akikkel már egy ideje akadozott a kommunikáció. Ebben a hónapban lesz majd ünnepelnivalótok, és újra felveszitek a kapcsolatot egymással online, hiszen ebben az időszakban ez a legbiztonságosabb.

Még ha nem is mehetsz el arra a bizonyos álomnyaralásra az idén, ez még nem jelenti azt, hogy nem szórakozhatsz jól. A Nap augusztus 22-ig az Oroszlán jegyében tartózkodik, ami arra ösztönöz, hogy minden napban megtaláld az inspirációt, július 4-én pedig a Merkúr, a kommunikáció és ötletek bolygója is belép ebbe a csillagjegybe.

Kos

Az utóbbi időben több kockázatot is vállaltál, és ennek most végre meglesz az eredménye. Volt időd megállapítani a személyes prioritásaidat, de csak most kezdődik az igazi munka, amikor nem szabad feladnod a kitűzött célokat. A múltban előfordult, hogy nem magadat helyezted előtérbe, de most az átalakulás időszakában vagy, és már nem akarsz mindenkinek a kedvében járni.

Bika

Az otthon ott van, ahol a szíved van – ezt te most teljes mértékben átérzed. Szeretnél több időt szánni azokra az emberekre, akik mindig gondoskodnak róla, hogy így érezd magad. Ha családalapításon gondolkodsz, az augusztus tökéletes lehetőséget kínál, hogy megbeszéljétek ezt a pároddal.

Ikrek

Megállíthatatlan vagy ebben a hónapban. Tele vagy ötletekkel. A korábban felmerült problémákra most könnyebben megtalálod a megoldást. A kollégáid, barátaid számára is mindig van egy tanácsod. Azonban ne feledd, csak tanácsot adhatsz nekik, és megmondhatod a véleményedet, de senkit nem kényszeríthetsz rá olyasmire, amire nem áll készen. Légy nagylelkű és szelíd azokkal, akiknek segíteni próbálsz.

Rák

Az augusztus számodra a kényelem és a belső béke jegyében telik majd. Mindenben az örömet keresed, és távol tartod magadat mindentől, ami negatív hatással lehetne rád. Eleged van már azokból az emberekből, akik mindig mindent túlbonyolítanak. Tölts időt azokkal, akikkel szívesen vagy együtt, és a merész terveket hagyd inkább őszre.

Oroszlán

Tele vagy energiával ebben a hónapban, és készen állsz meghódítani a világot. Megtalálod a bátorságot önmagadban, hogy változtass az életeden valamilyen irányban. Légy nyitott a kínálkozó lehetőségekre, ha pedig azok nem jelentkeznek maguktól, indulj a keresésükre.

Szűz

Az elkövetkező hónapban szabadjára engeded a fantáziádat, és felfedezed, mi az, ami igazán fontos a számodra. Professzionális téren nem leszel annyira produktív, inkább a magánéletedre összpontosítasz, hogy megszerezhesd azt, amire vágysz. Magasabb rendű célt keresel, és arra törekszel, hogy minél teljesebbnek érezd az életedet.

Mérleg

Noha ebben a hónapban úgy vonzod mások problémáit, mint egy szivacs, tudd, hogy nem neked kell megoldanod ezeket. Úgy nyerheted vissza a legkönnyebben az irányítást, ha megfigyeled, hová vezetnek a gondolataid, és mire fordítod az energiádat a nap folyamán. Húzd meg a határokat, és figyelj oda jobban önmagadra. Ne vesztegesd az energiádat, különösen online beszélgetésekre ne. Gondolj többet saját magadra.

Skorpió

Ne félj attól, hogy eltávolodj mindattól, ami ismerős a számodra, ha ez már nem felel meg neked. Idén nyáron lehetőséged lesz változtatni néhány dolgon, és végre lezárhatsz egy fejezetet az életedből. Szabadulj meg mindentől, ami akadályoz, és légy nyitott az új, izgalmas lehetőségekre.

Nyilas

Próbálj meg türelmesebb lenni ebben a hónapban. A szeretteid bölcsességért és tanácsért fordulnak hozzád. Neked pedig sok tanítani és megosztanivalód van, de készülj fel, hogy nem mindenki halad a te ritmusodban. Légy az a türelmes vezető, akire a többieknek szüksége van. Ha úgy érzed, jó ötleteid vannak, keress új, kreatív módokat, hogy megoszd azt másokkal, úgy, hogy minél könnyebben megérthessenek.

Bak

Úgy érzed, ebben a hónapban készen állsz rá, hogy robotpilótára kapcsolj, és megadd magadnak azt a szünetet, amire szükséged van? Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Szeretnél egy kis nyugalmat, ezután az eseménydús félév után. Használd ki az alkalmat, menj el vakációra, tarts egy kis szünetet, hogy elgondolkodhass azon, vajon mit hoz számodra az ősz.

Vízöntő

Ez az év nem a tervek szerint alakult a számodra, de ez még nem jelenti azt, hogy mindenről le kellene mondanod, még akkor sem, ha az elmúlt néhány hónapban kissé megváltoztak a terveid. Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy higgy magadban, és megváltoztasd az eredeti tervedet, ha az már nem felel meg neked. Senki nem képes nálad jobban alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Augusztusban jó ötleteid lesznek majd, amelyek segítenek megmaradni a kitűzött úton, vagy megváltoztatni azt, ha erre van szükséged.

Halak

Úgy érzed, olyan világban élsz, ahol nem mindig vagy igazán elemedben. Szeretnél valami igazán hasznosat és fontosat tenni önmagadért. Beszélj tiszta szívből és őszintén, anélkül, hogy a következmények miatt aggódnál. Higgy benne, hogy amikor azt teszed, amit a legjobban szeretsz, a környezetedben élőknek is többet segítesz, mint gondolnád.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet