KezdőlapVilágA nő félbeszakította az esküvőt azzal a hírrel, hogy a vőlegény babáját...

A nő félbeszakította az esküvőt azzal a hírrel, hogy a vőlegény babáját várja – de az igazság még ennél is sötétebb volt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mark és Sarah izgatottak és boldogok voltak az esküvőjük napján, és mindketten készen álltak rá, hogy elkezdjék közös életüket. Amikor azonban oltár elé álltak, Mark exbarátnője, Amanda, váratlanul berontott a templomba, és félbeszakította a szertartást azzal a hírrel, hogy a vőlegény babáját várja. Az esküvő pillanatok alatt romba dőlt, de a történet ezzel még nem ért véget, és később újabb sötét titkok kerültek napvilágra.

Amanda, aki a pocakja tanúsága szerint már jó néhány hónapja terhes lehetett, hatalmas jelenetet rendezett a násznép előtt, és Mark hiába bizonygatta, hogy amióta Sarah-t megismerte, nem találkozott exbarátnőjével, annak pedig már jóval több ideje, semhogy a baba valóban az övé lehetne. A menyasszony a koszorúslányok kíséretében kirohant a templomból, Mark édesanyja, Charlotte pedig dühösen magyarázatot követelt a fiától.

„Amanda, tudom, hogy hazudsz. Nem jön ki a matek. Miért csinálod ezt? Hogy merészeled félbeszakítani az esküvőmet?” – kérte számon exbarátnőjét Mark. Az édesanyja ekkor közbelépett, megkérte a fiát, hogy ne a násznép előtt folytassák ezt a beszélgetést, és elküldte a vendégeket.

Miután mindenki elment, Mark még egyszer megpróbálta rávenni Amandát, hogy árulja el az igazat, de nem járt sikerrel. Az édesanyja közben szintén egyre dühösebb lett, és azt mondta: „Ez olyan kínos, Mark. Tudod, hogy nem rajongtam Sarah-ért, de az, hogy megcsaltad őt, és úgy teszel, mintha semmi sem történt volna, mindennél rosszabb. Csak ismerd be az igazságot, és lépjünk tovább. Apa leszel” – mondta. Mark azonban csak azt válaszolta, hogy semmit nem fog beismerni, mivel nem tett semmi rosszat, és elindult, hogy megkeresse a menyasszonyát.

Mindenképpen beszélni akart Sarah-val, de a nő eleinte hallani sem akart róla. Néhány nappal később a menyasszonya mégis beleegyezett, hogy találkozzanak egy kávézóban, ahová néhány barátnője is elkísérte a biztonság kedvéért. Mark bizonygatta, hogy soha nem csalta meg őt, és ha kell, hajlandó vállalni egy apasági tesztet is, hogy bebizonyítsa, igazat mond.

Sarah végül hajlott rá, hogy higgyen neki, bár sehogy sem értette, miért hazudott volna erről Amanda. Ebben Mark sem volt biztos, de arra gyanakodott, hogy az exbarátnője talán így akart pénzhez jutni, mindenesetre készen állt rá, hogy kiderítse az igazságot.

Csakhogy Amanda ezután eltűnt. Mark ismerte a régi lakcímét, de a jelek szerint onnan már elköltözött, és az esküvő félbeszakítása után a nő többé meg sem próbált kapcsolatba lépni vele, ami nagyon furcsa volt.

Közben Charlotte üzenetekkel bombázta a fiát: „Nem lehet házasságon kívül gyereked. Meg kell találnod Amandát, és feleségül kell venned őt!” „Felejtsd el Sarah-t! A baj első jelére elmenekült. Nem ilyen feleséget akarsz” – írta, de Mark nem hagyta magát sarokba szorítani.

Végül eszébe jutott, hogy van egy bár, ahová Amanda régen rendszeresen járt, és miután megbeszélte a dolgot Sarah-val, úgy döntött, megpróbál ott exbarátnője nyomára bukkanni.

A terve sikerrel járt, Amanda valóban megjelent a bárban, és meglepő módon már nem volt pocakja. Mark karon ragadta, kivezette őt a bárból, és faggatni kezdte. Amanda eleinte csak dadogott, de végül bevallotta, hogy valóban nem volt terhes, és csak azért rendezte a jelenetet, mert pénzre volt szüksége. Csakhogy nem Mark pénzét akarta, hanem az édesanyjáét. Charlotte ugyanis felajánlotta, hogy fizet neki, ha tönkreteszi a fia esküvőjét.

„Anyád nem akarja, hogy feleségül vedd Sarah-t. Csak arra volt szüksége, hogy valahogy leállítsa az esküvőt, és elérje, hogy Sarah szakítson veled. Azt mondta, a terv sikerült, és visszatérhetek a normális életemhez” – magyarázta Amanda, láthatóan szégyenkezve.

Mark nem akart hinni neki, de mélyen legbelül érezte, hogy Amanda ezúttal az igazat mondja. Ismerte az édesanyját, és tudta, hogy képes lenne ehhez hasonló ármánykodásra. A családja ugyan nem volt különösebben gazdag, de jól ment soruk, míg Sarah szülei munkásemberek voltak, ami zavarta az édesanyját, ráadásul Sarah-nak nagy álmai és ambíciói voltak, és Charlotte mindig is azon a véleményen volt, hogy egy nőnek elsősorban feleségnek és anyának kell lennie.

Mark ekkor Amanda segítségét kérte, hogy rábizonyíthassák a dolgot az édesanyjára, és a nő bele is egyezett ebbe, mert időközben megbánta, amit tett. A megbeszéltek szerint felhívta Charlotte-ot telefonon, hogy még több pénzt követeljen tőle, és azzal fenyegetőzött, hogy különben elmondja az igazságot Marknak. Charlotte tudta, hogy nincs más választása, mint fizetni, de Amanda 150 ezer dollárt kért tőle, de neki nem volt ennyi pénze, és nem tudta, hogy kérhetne pénzt a férjétől, aki semmiről sem tudott.

Úgy tűnt azonban, hogy a helyzet magától megoldódik, a férje ugyanis még aznap este közölte vele, hogy szeretne átutalni a számlájára körülbelül 200 ezer dollárt, mindössze biztonsági okokból, miközben elintéz néhány dolgot, de megkérte a feleségét, hogy ne költse el ezt a pénzt. Charlotte azonban kiállította a csekket Amandának, és azt tervezte, később majd egyszerűen azt mondja a férjének, hogy véletlenül elkötötte a pénzt.

Csakhogy miután átadta a csekket, hatalmas meglepetésben volt része. Egy nap arra ért haza, hogy a férje, Patrick, Mark, Sarah és Amanda mind rá várnak, és szembesítették őt a tetteivel. Amanda visszaadta a csekket, és mint kiderült, már Patrick is tudott a tervről, amikor átutalta a pénzt a felesége számlájára. Az egész egy teszt volt, hogy megbizonyosodjanak róla, valóban Charlotte tette tönkre az esküvőt.

Charlotte hatalmas jelenetet rendezett, de már senki nem volt kíváncsi a mondandójára. Patrick elvált tőle, és bár a házat meghagyta neki, azon kívül nagyon kevés pénzt kapott – a pénzzel való visszaélés miatt a bíróság ugyanis nem ítélt meg tartásdíjat. Mark minden kapcsolatot megszakított az édesanyjával, és Sarah meg ő újból elkezdték tervezni az esküvőjüket, amit ezúttal senki nem állíthatott meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet