KezdőlapHoroszkópEz a 6 legkíváncsibb csillagjegy, aki mindig mindenről tudni akar!

Ez a 6 legkíváncsibb csillagjegy, aki mindig mindenről tudni akar!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ebben a furcsa világban csupán egy-két kattintás, és a világháló segítségével szinte bármilyen információt megtudhatunk. Vannak olyan emberek, akik egész életükben nyitottak az új dolgok iránt, kíváncsiak és pillanatok alatt meg is találják a választ arra, ami érdekli őket.

Az alábbi 6 csillagjegy annyira kíváncsi típus, hogy minden követ megmozgat, ha valami igazán érdekli.

Mérleg

A Mérleg kíváncsisága minden határt felülmúl. Nem igazán érdekli, hogy mások mit gondolnak róla, de az sem, hogy esetleg olyan dologba üti az orrát, amihez semmi köze. Mivel nagyon sokan megnyílnak neki, éppen ezért lenyűgöző és szaftos emberi történetek birtokába kerül. Általában tövéről-hegyére kíváncsi mások magánéletére.

Bika

Veleszületett tulajdonsága, hogy alapból mindenre kíváncsi, nagyon érdeklődő. Ha valamire választ szeretne kapni, akkor mélyen aláás, addig kérdez, amíg meg nem kapja a kielégítő választ, a környezete pedig ettől érthetően nem túl boldog. Nagyon kitartó, addig soha nem adja fel, míg meg nem tudja, amit szeretne.

Szűz

Senki sem annyira elemző és kritikus, mint egy Szűz csillagjegyű személy. Ha egy új emberrel köt ismeretséget, egyből mindent tudni szeretne róla. Nem feltétlenül az érdekli, hogy az illető hogyan érzi magát, hanem inkább az élete pikáns részleteire kíváncsi. Valamiért szeret mások bajából táplálkozni, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy kárörvendő.

Skorpió

Soha nem tesz fel udvariatlan kérdéseket szemtől-szembe, de ha valami érdekli, akkor a háttérből addig nyomoz, amíg megkapja a választ a kérdéseire. Ha szakmailag kíváncsi valamire, akkor mindent megtesz azért, hogy új ismereteket sajátítson el. Állandóan gondolkodik, kombinál, szervez, de direkt soha nem mászik bele senkinek a magánéletébe.

Ikrek

Ha kíváncsi valamire akkor az apró kis részletekből pillanatok alatt kirakja a nagy egészet. Ő egy született nyomozó, és mindennél jobban szeret utánajárni a dolgoknak. Addig nem nyugszik meg, amíg meg nem érti azt, amire kíváncsi.

Bak

Szakmailag nagyon elismert, de ennek megvan az ára is. Sokat tanul, olvas, informálódik, egy eléggé kíváncsi alkat, éppen ezért hajlamos az új, innovatív fejlesztésekre, felfedezésekre. Leginkább az érdekli a világból, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy a dolgok zökkenőmentesebben menjenek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet