KezdőlapHírek29 évesen elhunyt Siklósi Örs, az AWS énekese

29 évesen elhunyt Siklósi Örs, az AWS énekese

-

A fiatal énekes halálhírét az AWS közösségi oldalán jelentették be.

Leukémiában elhunyt Siklósi Örs, az AWS zenekar frontembere. A 29 éves férfinél 2020 júniusában diagnosztizálták a betegséget, február 5-én elvesztette a harcot a rákkal szemben.

“Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk” – írta szombaton az AWS zenekar a Facebook-oldalán.

Az énekes januárban kezdett el beszélni betegségéről. Nagy tervei voltak, tavasszal szerette volna kiadni első szólólemezét, míg nyáron arra készült, hogy felvegyék az AWS ötödik nagylemezét, ősszel turnézni szerettek volna.

“Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nem csak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is.

Örs maga volt a tűz, melegszívű, szerető barát és társ. Rendkívül impulzív és inspiráló személyiség volt. Mindig lehetett rá számítani, sosem hagyott cserben senkit, elképesztően nyitott és szerető szívű ember volt. Ahogy ő szokta mondani másokra, Örs egy csoda volt.” – írta a csapat a bejegyzésében.

Az AWS 2018-ban fellépett az Eurovíziós Dalfesztiválon, a srácok Magyarországot képviselték.

“Öleljük a családot, a barátokat és mindenkit, akinek akárcsak a dalain keresztül, de volt szerencséje megismerni Örsöt. Búcsúzunk tőled, barátunk, szerelmünk, testvérünk, fiunk, példaképünk, Örs, Te Csoda!” – zárta sorait az AWS zenekar.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet