KezdőlapHírekA törökországi földrengésben meghalt a Magyarországon is népszerű sorozat színésznője

A törökországi földrengésben meghalt a Magyarországon is népszerű sorozat színésznője

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Emel Atici színésznő a lányával együtt halt meg a törökországi földrengésben, amelynek eddig több mint 33 ezer halálos áldozata volt. Emel Atici egy Magyarországon is sugárzott szappanopera, a „Remények földje” főszereplője is volt.

Emel Atici színésznő életét vesztette a Kahramanmara térségében történt 7,7 és 7,6-es erősségű földrengésben – írja a Tele1.

„Mélyen elszomorít bennünket, hogy Emel Atıcı, a Remények földje című sorozatunk értékes színésznője és lánya, Püryan Atıcı meghaltak az országunkban történt földrengés katasztrófában” – közölték a sorozat készítői.

Emel Atıcı és lánya a törökországi földrengésben hunyt el

Yeliz Doğramacılar színésznő, aki a 2018-2022 között sugárzott sorozat főszereplője volt, közösségi oldalán megerősítette a szomorú hírt: „Nagyon szomorú vagyok… Nem tudtalak megmenteni. Találj békére a mennyben.”

Emel Atıcı és lánya, Hande Püryan Atıcı összeomlott házuk romjai alatt esett áldozatul, Adanában. Hande Püryan Atıcı 2014-2015-ben végzett a Beykoz Egyetem Polgári Légiközlekedés Menedzsment szakán.

„Mély fájdalommal tölt el bennünket a 2014-2015-ös polgári légiközlekedés-irányítási programunk végzős hallgatójának, Hande Püryan Atıcınek és édesanyjának, Emel Atıcınek a földrengésben történt elvesztése. (…) Isten irgalmazzon végzősünknek, kedves Püryánnak és drága édesanyjának, és részvétünket fejezzük ki családjának és szeretteinek” – áll az egyetem részvétnyilvánításában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet