Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy rendőr meghalt péntek délután, amikor elgázolta egy menekülő autó a Keleti pályaudvar közelében. A rendőrök üldözték az autót, és több lövés is eldördült. Szemtanúk az [origo]-nak azt mondták, hogy a rendőrt elgázolta egy menekülő BMW, amely előtte már ütközött egy rendőrautóval.

Meghalt egy rendőr péntek délután Budapesten, a Keleti pályaudvar közelében. Sas Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint a XIV. kerületi rendőrök pénteken délután egy közlekedési szabálysértővel szemben akartak inétzkedni, de a fekete BMW-t vezető férfi nem állt meg. Ekkor a járőrök üldözni kezdték, és közben segítséget kértek. Az autót a sajtóügyeletes szerint sikerült is megállítani a Baross téri parkolóban, de miután megállt, a rendőrautóból kiszálló 30 éves járőrt hirtelen hátramenetbe kapcsolva elütötte.

A rendőr a helyszínen életét vesztette, a BMW-t pedig végül a Gubacsi úton sikerült elfogni. Kihallgatása folyamatban van – mondta Sas Oszkár, aki további részleteket egyelőre nem mondott. Az MTI információi szerint az autónak egy női utasa is volt, őt is előállították.

Az ügyeletes arról nem beszélt, hogy dördültek-e lövések, bár tudósítónk szerint a Baross téri parkolóban a helyszínelők által krétával körberajzolt féknyomok mellett töltényhüvelyeket is lehet látni. Az [origo]-nak egy közelben lakó olvasó is arról számolt be, hogy lövöldözés volt a Baross téren, a Keleti pályaudvar közelében. Olvasónk négy vagy öt lövést hallott, majd egy, helyszínről a Verseny utcán keresztül menekülő BMW-t látott, amelyet több rendőrautó üldözőbe vett. A történtek más szemtanúi is lövésekről számoltak be tudósítónknak.

Az [origo] helyszínen tartózkodó tudósítójának több szemtanú – a közelben dolgozó pénzváltók és gyrosárusok – azt mondták, látták, amint a Verseny utca felől behajt egy fekete BMW a Baross téri parkolóba, ahol összeütközött egy rendőr járőrautóval. Abban a szemtanúk nem voltak biztosak, hogy a rendőrautó szándékosan ütközött-e a másik kocsival, hogy megállítsa, vagy véletlenül történt karambol.

Olvasd tovább az [origo] cikkét>>>

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!