KezdőlapHírekBagdy Emőke megszólalt fia halálával kapcsolatban: "Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra"

Bagdy Emőke megszólalt fia halálával kapcsolatban: „Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Brutális gyilkosság áldozata lett Amerikában, Phoenixben Prof. Dr. Bagdy Emőke fia, Császár Zsolt. Ahogy azt a Twice.hu is megírta, a klinikai pszichológus fiát egy 18 éves fiatal késelte halálra.

Október 21-én brutális gyilkosság áldozata lett Bagdy Emőke 53 éves fia, Császár Zsolt. A helyi hatóságok szerint a férfit egy 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson gyilkolta meg.

Az amerikai sajtó szerint Császár Zsolt a fiatal nővérének lakásán került összetűzésbe Jacksonnal, aminek következtében a fiatal több késszúrással is végzett vele. Tette után felhívta a 911-et és megvárta, amíg a rendőrök a helyszínre érkeznek.

Az amerikai sajtó szerint a fiatalt letartóztatták, 1 millió dollár óvadék ellenében távozhat. A klinikai pszichológus a Blikknek megerősítette a tragédia hírét.

„Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra” – nyilatkozta.

Yaaliyah Jackson
A 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jacksont vádolják Császár Zsolt meggyilkolásával

„Amit olvastunk mi is a kinti lapokban, azok értelmetlenségek. A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizónában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent. Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt” – fogalmazott Bagdy Emőke.„A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember” – mondta a klinikai szakpszichológus.

Bagdy Emőke azt is elárulta, hogy a 18 éves férfi 2 hete volt próbaidőn szabadlábon, ugyanis nem először ölt embert, súlyos indulatkezelési zavarai vannak. A gyilkosságot vélhetően nem egyedül követte el.

A klinikai pszichológus hozzátette: az amerikai sajtó csak fantáziálni tud, illetve az elkövetők köréből dezinformálják. Ugyanakkor arra kérte az embereket, hogy ne zaklassák a családját a jövőben média hírekkel és fölösleges levelekkel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet