KezdőlapHírekEltörte a páciens nyakát kezelés közben a csontkovács, a férfi később belehalt...

Eltörte a páciens nyakát kezelés közben a csontkovács, a férfi később belehalt a kezelésbe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A természetes gyógymódok hívei előszeretettel fordulnak csontkovácshoz a problémák enyhítése érdekében! Vannak akik kifejezetten ajánlják ezt az alternatív kezelési módszert, míg mások nagyon ódzkodnak tőle. Egy idős brit férfi bizalommal fordult a csontkovácshoz, azonban sajnos súlyos következménye lett a kezelésnek!

Dr. Arleen Scholten csontkovács azért kezelte a 80 éves John Lawlert, mert a válla és a háta el volt tolódva egymáshoz képest. Az egyik kezelés azonban végzetes kimenetelű volt az idős férfi számára, aki belehalt a kezelésbe.

A bírósági meghallgatáson John Lawler felesége elmondta, hogy a csontkovács annak ellenére is folytatta a kezelést, hogy a férje tiltakozását fejezte ki, hiszen már akkor óriási fájdalmakkal küzdött.

“Először a vállával kezdte, majd áttért a törzsére, és megváltoztatta a kezelőasztal állását. A férjemet már ekkor elviselhetetlen fájdalmak gyötörték, és kérte a csontkovácsot, hogy  hagyja abba. “Nagyon fáj, és nem érzem a karjaimat”, mondta a férjem, de az orvos egyáltalán nem hallgatott rá” – mesélte a feleség.

Miután a csontkovács arra kérte a férfit, hogy forduljon meg, de ez nem reagált, így átemelte a székbe a kezelt személyt. A felesége elmondása szerint John ekkor már olyan volt, mint egy rongybaba, nem beszélt, és egyáltalán nem tudta tartani magát.

A férfi kezdetben csak végtagfájdalommal küzdött, majd nem tudta mozgatni a kezeit, és végül már beszélni sem tudott. Amikor kórházba szállították a 80 éves férfit, megállapították, hogy eltört nyaka, és a gerince is sérült. Elviselhetetlen fájdalmakkal küzdött, és nem sokkal később bele is halt a sérülésekbe.

A fenti cikkben nem azt állítjuk, hogy minden csontkovács rosszul végzi a munkáját, csupán egy szerencsétlen esetről számoltunk be. Amennyiben hasonló szolgáltatást veszel igénybe, keress olyan szakembert, aki elismert szakember!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet