KezdőlapHírekEzt hagyta maga után több 100.000 ember, és ezt pár tíz rendfenntartó...

Ezt hagyta maga után több 100.000 ember, és ezt pár tíz rendfenntartó a Csíksomlyói Búcsú után

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Akinek a szíve rendben van, annak a környezete is tiszta, és ez meglátszik a Csíksomlyói Búcsú után is.

Ezt hagyta maga után több 100.000 ember, és ezt pár tíz rendfenntartó a Csíksomlyói Búcsú után

Veress Zsolt készítette azokat a képeket, amelyen jól látható mit hagyott maga mögött a több százezer zarándok Erdélyben, a Csíksomlyói Búcsún, valamint, hogy mit hagyott maga után az a pár tíz rendőr és rendfenntartó, akik az eseményt mentek felügyelni.

A felvételeken jól látható, hogy a zarándoklatnak helyt adó Nyeregben egyetlen szemetet sem hagytak a zarándokok, pedig több százezren voltak, míg a fák közé leparkolt rendfenntartók, bár alig voltak páran, jókora szemetet hagytak maguk után, nem takarítottak fel maguk után.

A képek magukért beszélnek, legyen mindenkinek tanulság, ha a szívedben, lelkedben rend van, akkor magad körül is képes vagy rendet teremteni. A Csíksomlyói Búcsún idén is több százezren vettek részt, a világ minden tájáról. Társoldalunk a Filantropikum.com ott volt, hozott videókat is, ezeket itt és itt nézhetitek meg.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ha kirándulni mész, szedd össze magad után a szemetet, nincs annál szomorúbb látvány, amikor a természetben szeméttel találkozik az ember.

Így néz ki a Nyereg a zarándoklat után (több százezren álltak itt)

És így az erdőben leparkolt rendfenntartók után

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet