Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mint ahogy korábban azt mi is megírtuk, egy magyar családot súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, amikor egy horvát autópálya fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú gépjármű.

Az eset még csütörtökön délután történt az A4 autópályán, a Varazsd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál. A háromtagú magyar család épp a fizetőkapuhoz érve lassított, amikor fékezés nélkül, teljes sebességgel hátulról beléjük rohant egy BMW, amelyet egy 35 éves horvát állampolgár vezetett.

A tragédia pillanatáról előkerült egy térfigyelő kamera felvétele is, amin jól látható, ahogy a magyar család szabályosan araszolt előre a fizetőkapunál, amikor egy BMW lassítás nélkül beléjük csapódott.

45 percet vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves magyar nőt, valamint a gyermeküket. Válságos állapotban szállították őket kórházba.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!