KezdőlapHírekGálvölgyi János családja közleményt adott ki: így van most a színész

Gálvölgyi János családja közleményt adott ki: így van most a színész

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint, ahogy azt a tegnap a Twice.hu is megírta, súlyos állapotban szállították kórházba Gálvölgyi Jánost. A színészt lányai vitték kórházba autóval, miután a mentők nem érkeztek ki időben, ők pedig aggódtak édesapjuk állapota miatt.

Szerdán délután került kórházba Gálvölgyi János, akit lányai vittek kórházba, miután a színész rosszul volt és félrebeszélt. A 74 éves színészhez lánya hívott mentőt, ám miután az nem érkezett időben, kisebbik lánya ismét felhívta a diszpécsert és emelt hangon kérte a mentőket, ekkor a diszpécser lerakta a telefont.

„Megpróbált az úriember beszélni velem, hogy hogy érzi magát az édesapám, de elmondtam neki, hogy nem értek hozzá, hiszen nem vagyok orvos, azt látom, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. Valóban emelt hangon mondtam mindezt. Ekkor közölte, hogy velem nincs mit beszélnie, és rám tette a telefont” – mondta el a történtekről Gálvölgyi Dorka.

A színészt végül lányai vitték kórházba, jelenleg a SOTE klinikáján kezelik. Gálvölgyi János családja közleményt adott ki a színész állapotával kapcsolatban.

„A Gálvölgyi család ezúton értesíti a sajtó munkatársait, hogy Gálvölgyi János színművészt kórházban ápolják, állapota stabil, de a közeljövőben tervezett előadásait lemondja.

Gálvölgyi Jánost 2023. május 10-én, délelőtt a család szállította kórházba, miután súlyos légzési panaszok léptek fel nála. Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Állapota súlyos, de stabil.

Amennyiben állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt.

Gálvölgyi Judit, Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka” – áll a család közleményében.

Az Országos Mentőszolgálat azt mondta, hogy a a színész nem volt közvetlen életveszélyben, de a döntést vizsgálják.

Győrfi Pál a mentőszolgálat szóvivője elmondta, nagyon sajnálja az ügyet, személyesen is kedveli a színészt. Kiemelte, hogy egy hívás esetén fontos, hogy mit mond a család a tünetekről, és az, hogy a mentésirányító döntése megalapozott volt-e vagy életveszélynek kellett volna minősítenie – írja a Blikk.

Győrfi Pál hozzátette, hogy az ő szakmájukban az nem számít, hogy valaki híres-e vagy sem, az állapot súlyossága számít.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet