Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lehet, hogy elsőre furcsának hangzik, de ezt az állítást rengeteg kutatás alátámasztja. Egy gyerek, nagyban befolyásolhatja a szülők alvását, pénzét és intimitásukat.

"Gyereket vállalni a legrosszabb döntés, amit meghozhatsz" - jelentették ki a kutatók

Greg és Mitch a gyerekvállalás negatív hatásai után kutatott, amelyekkel a párok több, mint 70%-a küszködik a gyermek első 3 életévében.

Ezek a negatív hatások a következők lehetnek: az intimitás hiánya, a pénz hiánya, a különböző nézeteltérések okozta viták.

Ezek miatt a pár boldogsága is apadni kezd, az első gyerek megszületése után.

„Azok a párok, akik azt hiszik, hogy a gyerekvállalás segít a kapcsolatukon, inkább gondolja át a dolgot” – jelentette ki Elen Walker.

Az alvásról és a kipihentségről a fiatal szülők csupán álmodni mernek. A gyerek első 2 évében a szülők fél évnyi alvást veszítenek, ami annyit jelent, hogy napi 2,5 órát aludhatnak. Az Amerikai Egyesült Államokban egy gyerek felnevelése 13.000 dollárba kerül évente, ami azt jelenti, hogy ez összesen 234.000 dollárba kerül, míg a gyerek eléri a 18. évet.

Ezekkel ellentétben a szakértők azt állítják, az emberiség 2025-re túlszaporodásban fog szenvedni, hiszen az akkorra várható népesség 9 milliárd lesz, ami miatt nagy valószínűséggel elhasználjuk készleteinket, és az élelmiszerért akár háborúk is kitörhetnek majd.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!