Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Magyarország nagyon rossz útra tévedt – írja a férfi közösségi oldalán, azután, hogy tegnap két kopasz férfi rátámadt, mert arab bevándorlónak nézték.

Egyre rémisztőbb méreteket ölt a gyűlölet Magyarországon, tegnap ennek volt elszenvedője egy magyar férfi és felesége, akibe két kopasz férfi kötött bele.

“Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!” – ezt kiabálta Rézműves Benjámin Dánielnek és feleségének a két agresszív férfi. Az áldozat kezével próbálta megvédeni sírva remegő terhes feleségét, de egy pillanat alatt fejeltek bele a szeme fölé.

A Facebook poszt teljes szövege itt olvasható:

Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk: “Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!”
Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé.
Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden…
Budapesten, késő délután azért vernek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd? …

A valódi tettestársakat; a gyűlöletet és félelmet sajnos nem lehet a joggal visszatartani. Az évi több száz milliárd forintból működő folytonos kormányzati gyűlölet-propaganda kinyitott egy olyan szelencét, ami a valóságra betegesen nemet mondó, önmaga szerencsétlen sorsáért folyton másokat okoló tömegnek hívunk.

Magyarország nagyon rossz útra tévedt.
A félelmekben nincs szabadság.

Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és…

Geplaatst door Benjamin Dániel Rézműves op Zaterdag 10 augustus 2019

Rézműves Benjámin Dániel szatmári bölcsész, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakos hallgatója, rendszeresen ír kisebbségpolitikáról és roma politikai reprezentációról.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!