KezdőlapHírekLerobbant Orbán Viktor motorcsónakja az Adrián: egy újságíró mentette ki a miniszterelnököt...

Lerobbant Orbán Viktor motorcsónakja az Adrián: egy újságíró mentette ki a miniszterelnököt és feleségét

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Noha Orbán Viktor korábban arra sarkalta a magyarokat, hogy az Adria helyett válasszák inkább a Balantont nyaraláskor, ő nem így tett, ugyanis feleségével együtt épp a horvát tengerparton nyaral.

“Több Balaton, kevesebb Adria” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2020 júliusában, megpróbálva lebeszélni a magyarokat a horvát tengerparti nyaralásról. Már abban az évben megszegte a szavát, mert hamarosan rajtakapták, hogy Mljetben tölti a nyarat – számol be a Slobodna Dalmacija.

Idén sem döntött másképp, ugyanis feleségével Visnél motorcsónakozott, amikor bajba jutottak, elromlott a vízi járművük, így egy horvát újságíró, Boris Vrkić mentette ki a bajba jutott magyar kormányfőt.

“Elromlott a gumicsónakja, ezért átvittem őt, a feleségét és a testőrét a partra. Jó hangulatban voltak” – mesélte Vrkić, aki egy heti éttermet is ajánlott a miniszterelnöknek, ahova Orbán Viktor el is látogatott.

Állítólag az étterem dolgozóinak fogalmuk sem volt arról, hogy a miniszterelnök meglátogatja őket, csak távozása után tudták meg, és igencsak meglepődtek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet