Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A hit ereje reményt ad nekünk, hogy hamarosan újra együtt leszünk – fogalmazott szombaton a katolikus és protestáns híveknek szánt húsvéti, illetve az ortodoxoknak szánt virágvasárnapi üzenetében Klaus Iohannis államfő.

‘A római katolikus, református, unitárius és evangélikus hívőknek azt kívánom, hogy egészségben, lelki békében, reményben és egymás iránti gondoskodással ünnepeljék az Úr feltámadásának ünnepét. Még ha ezen a szent ünnepen távol is vagyunk szeretteinktől, hitünk ereje egyesít bennünket, és reményt ad arra, hogy hamarosan újra együtt leszünk’– mondta az államfő.

Ugyanabban az üzenetben az államfő úgy beszélt a virágvasárnapról, mint “az alázat és a szeretet ünnepéről”.

“Szeretném kifejezni a legmelegebb jókívánságaimat az ortodox, görögkatolikus, örmény és neoprotestáns felekezetek tagjainak, akik ezen a hétvégén ünneplik a virágvasárnapot – az alázat és a szeretet ünnepét” – mondta az elnök.

Cristos a înviat!

Credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranţă și grijă față de semeni!Transmit cele mai călduroase urări și credincioșilor care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei și a iubirii.Cristos a înviat!

Posted by Klaus Iohannis on Saturday, April 11, 2020

Klaus Iohannis beszéde végén áldott húsvéti ünnepeket kívánt román, német és magyar nyelven.

Forrás: AGERPRES

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!