KezdőlapHírekMárciusig fog kitartani az idei tél - ilyen időjárásra számíthatunk a következő...

Márciusig fog kitartani az idei tél – ilyen időjárásra számíthatunk a következő 5 hónapban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hóvihar, fagy és akkora hó, ami egy házat is betemet. Ez vár ránk idén télen, ami március végén fog véget érni. Az első igen hideg napok november 21-én érkeznek, legalábbis ezt mondja Mihai Voropchievici numerológus.

Márciusig fog kitartani az idei tél - ilyen időjárásra számíthatunk a következő 5 hónapban

A híres román numerológus szerint egy ősi könyvből vette az információkat, a könyvet 1935-ben írták, és abban egészen 2058-ig jósoltak meg történéseket, többek között időjárás jelentéseket.

„Két évvel ezelőtt kaptam ezt a könyvet egy öregasszonytól. A könyvet szerzetesek írták, és a célja mindenkihez eljutni.” – mondta Voropchievici, aki figyelembe vette a könyv tanait, amikor eldöntötte, hogy elmondja mi vár ránk meteorológiai szempontból.

A hirtelen fagy még ebben a hónapban megérkezik

A numerológus szerint a nagy fagy november 21-én érkezik, és eltart december 30-ig. A szakember szerint december faggyal indít, 2-án és 3-án enyhülni fog az idő, 5-én jó időre számíthatunk, de hideg lesz, 6-án, 7-én és 8-án érkezik a hó. 9-én felhős lesz az idő, 10-én és 11-én nagyon hideg lesz, 12-én erős szélviharra kell számítani, 13-án, 14-én és 15-én lesz részünk szélben, fagyban és egy kis melegben is.

Vihar és fagy, karácsonykor is

Ezután a periódus után fel kell készülnünk a legrosszabbra. Viharos, nehéz időjárásban lesz részünk. Karácsonykor és Szilveszterkor sem számíthatunk másra. December 17-én sok hó esik.

December 18-án viharra és sok hóra kell felkészülnünk, ezt három napos faggyal fűszerezik meg az égiek, de a legnagyobb fagyra 20-a és 25-e között kell számítani. December 27, 28 és 29 sok hóval érkezik, 30-án és Szilveszter napján jobb időre számíthatunk.

Januárban jelentős hóesésre kell számítani

Január 1-én és 2-án tiszta lesz az ég, 3-tól 5-ig fagyra, havas esőre kell számítani. Január 6-a kemény faggyal érkezik, ami az egész hónapban kitart.

Január 18-án és 19-én masszív hóesésre kell számítani, 20-a, 21-e, 22-e és 23-a intenzív hideggel érkezik, szélben is részünk lesz, 24-én ismét hó és szél köszönt ránk, 26-tól 31-ig kemény fagyban lesz részünk.

A meteorológusok elmondhatják, ez a tél szokatlan lesz.

Februárban kemény havazásokra kell számítani

Február 1-e és 5-e között fagyra, de tiszta időre számíthatunk, 6-ától 8-ig hóra és szélre kell számítani, 9- és 12-e között megenyhül az idő, 13-án és 14-én felmelegszik az időjárás, ám február 15-én és 16-án visszatér a hó, a fagy pedig egész 29-ig kitart.

Tavasz elején is havazni fog

Az idei tél belecsúszik a tavaszba. Március 6-án és 7-én visszatér a fagy és a szél, 11-én, 16-án és 17-én erős szélre kell számítani. Március 18-án és 19-én szélviharra és hóra számíthatunk, március 21-e után végre megérkezik az igazi tavasz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet