KezdőlapHírekMeghalt egy 11 éves kisfiú, miután a szülei arra kényszerítették, hogy megigyon...

Meghalt egy 11 éves kisfiú, miután a szülei arra kényszerítették, hogy megigyon majdnem 3 liter vizet 4 óra alatt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Colorado állami hatóságok letartóztattak egy házaspárt, azzal a váddal, hogy megölték 11 éves kisfiukat, akit arra kényszerítettek, hogy megigyon majdnem 3 liter vizet mindössze 4 óra leforgása alatt.

Ryan (41 éves) és Tara Sabint (42 éves) azzal vádolják, hogy bántalmazták és megölték fiukat, a 11 éves Zachary Sabint 2020. március 11-én.

A házaspár június 16-án adta fel magát a helyi serif hivatalában. A People magazin értesülései szerint a fiú vízmérgezésben halt meg, miután a szülők arra kényszerítették, hogy 4 órán belül megigyon 4 palack 700 milliliteres vizet, anélkül, hogy bármit is evett volna.

A nyilvánosságra hozott dokumentumokból kiderül, hogy a gyerek hányni kezdett, majd később holtan találták az ágyában, habbal a szájában.

Ugyanakkor zúzódásokat is találtak a fején, a kezén, a sípcsontján, a fenekén és a bal szeme alatt. Amikor elhunyt, a kisfiú pizsama felsőt és vizelettel átitatott pelenkát viselt.

Mit mondtak a fiú szülei?

Tara Sabin, a kisfiú mostohaanyja elmondta, hogy Zachary egy örökletes húgyúti rendellenességben szenvedett, és emiatt éjszakánként bevizelt.

A pár azt is elmondta, hogy a betegsége miatt a fiúnak legalább 2 liter vizet kellett innia naponta.

Tara március 10-én felhívta a férjét, hogy tájékoztassa, Zachary nem ivott elegendő vizet aznap.

Amikor Ryan hazaért, azt látta, hogy Zachary mindössze néhány korty víz után hányni kezdett. Az apa, aki katona volt, ragaszkodott hozzá, hogy a fiú próbáljon meg minél több vizet meginni, annak ellenére, hogy Zachary arról panaszkodott, hogy nem bír többet inni, és fáj a lába.

„A kezét a falnak támasztotta, és csak bámulta a falat” – mondta Ryan Sabin.

Ezután a gyerek lefeküdt a padlóra, és amikor apja felszólítására nem volt hajlandó felállni, Ryan sípcsonton rúgta. Megfenyegette, hogy ha nem áll fel, újból megrúgja, és mivel a fiú továbbra is a földön maradt, újból megütötte.

Ezután Ryan kivitte a fiát a szabadba, mondván, hogy „a friss levegő majd véget vet a hisztinek”. Aztán újra bevitte a házba, és letette a földre, ahol a kisfiú horkolni kezdett.

Ezután Zachary állítólag felállt, kiment a konyhába, érthetetlen hangokat hallatott, majd „a kezét a falnak támasztotta, és csak bámulta a falat” – áll a férfi vallomásában.

Ryan 23:15-kor fektette le fiát. 06:15-kor hívták a mentőket, amikor látták, hogy vér és hab tör fel a kisfiú szájából.

A házaspár elleni eljárás június 23-án vette kezdetét, ekkor kellett először megjelenniük a bíróság előtt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet