KezdőlapHírekMeghalt Kandech Evelyne, az első Megasztár énekesnője

Meghalt Kandech Evelyne, az első Megasztár énekesnője

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Harminchét éves korában elhunyt az első Megasztár versenyzője, Kandech Evelyne.

Elhunyt Kandech Evelyn, az első Megasztár énekesnője. Halálhírét egykori megasztáros barátai osztották meg a közösségi médiában, Tóth Vera, Torres Dani és Tóth Gabi is búcsúzik tőle.

“Drága Evelyne… Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt… 😞 Nyugodjék békében örökké lázadó lelked… Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet.” – írta Tóth Vera közösségi oldalán.

“A halál a legkegyetlenebb tükör. Beleordítja az arcunkba, mennyire fontos az, hogy élünk, és tehetünk. Bármit. Kandech Evelyne hazatért. Mi itt maradtunk. De az Öreg összeköt minket örökre.” – emlékezett meg az énekesnőről Torres Dani.

Kandech Evelyne 1984-ben született, édesapja Sierra Leone-i. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, gyerekként kórusokban énekelt, csellón tanult játszani. A középiskola után a Pécsi Tudományegyetem teológia szakára nyert felvételt. Jelentkezett a Megasztár első évadába, ahol a legjobb 12 versenyző között a negyedik helyig jutott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet