KezdőlapHírekRákot diagnosztizáltak Károly királynál

Rákot diagnosztizáltak Károly királynál

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Daganatos betegséget diagnosztizáltak a brit uralkodónál, III. Károly király kezelése hétfőn megkezdődött – jelentette be a Buckingham-palota.

III. Károly brit királynál a rák egy formáját diagnosztizálták – jelentette be a Buckingham-palota hétfő este a BBC szerint.

A brit királyi ház közölte, hogy nem prosztatarákról van szó, de a betegséget egy prosztatamegnagyobbodás miatt nemrég végzett kezelés során fedezték fel. Azt, hogy a brit uralkodó milyen típusú rákban szenved, nem hozták nyilvánosságra, de a palota közleménye szerint a király hétfőn kezdte meg a „rendszeres kezeléseket”.

A 75 esztendős Károlyt a múlt hónapban prosztatamegnagyobbodással kezelték, és e kezelés közben fedezték fel a rákos elváltozást.

A közlemény szerint nem prosztatarákról van szó, a palota ugyanakkor nem közölte, hogy a betegség a király mely szervét támadta meg.

Az udvar tájékoztatása szerint III. Károly „teljesen pozitív módon áll hozzá” a kezeléshez, és a lehető leghamarabb szeretne visszatérni közfeladatainak ellátásához.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet