KezdőlapHírekSzűk családi körben vettek végső búcsút Benedek Tibortól

Szűk családi körben vettek végső búcsút Benedek Tibortól

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szűk családi körben vettek végső búcsút Benedek Tibortól, a rajongóknak augusztusban lesz lehetőségük leróni kegyeletüket a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó előtt.

Az Augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntön vehetnek végső búcsút Benedek Tibortól a rajongói, derült ki abból a közleményből, amelyet családja adott közzé.

„Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban.

Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, hogy méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez.

Tibortól, kívánsága szerint, szűk családi körben búcsúztunk el. Szeretnénk azonban, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút.

Így az augusztusi Magyar Kupa döntője előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékezünk rá a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

A részletekről, valamint a döntő időpontjáról hamarosan a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján tájékozódhatnak” – áll a család közleményében.

Benedek Tibor 47 éves korában halt meg, hosszú betegség után. Benedek Tibor tagja a sportági Hírességek Csarnokának, és egyike a vízilabdázás tíz háromszoros olimpiai bajnokának.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet