Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Emberalkotta katasztrófa, egy foci világkupa, a popszakma üdvöskéi, és egy fiatal énekes, valamint egy “i” betűvel kezdődő telefon került fel a Yahoo éves keresési toplistájának első tíz pozíciójára.

2001 óta a Yahoo! minden évben összegzi az adott év leggyakoribb keresésit. Az elmúlt évek során az első helyet cégek, TV show-k és hírességek foglalták el, legtöbbször Britney Spears került ki győztesként.

2010-ben csaknem 631 millió ember keresési eredményét összegezték. Idén a toplista első helyére a Mexikói öbölben történt olajkatasztrófa került. A második helyre a labdarugó-világbajnokság emelkedett, amelyet Afrikában rendeztek meg. A világ többet megtudott a fociról, megismerhette a játékosokat, egy polip is világsztár lett, és ami talán a legismertebbé tette az eseményt, az a vuvuzela volt, írja a Kakukk.ro internetes portál.

A 10-es toplista harmadik helyén Miley Cyrus énekesnőt találhatjuk, aki a Hannah Montana korszak után, új, “Can’t Be Tamed” albumával tér vissza. Őt követi Kim Kardashian és Lady Gaga. A hatodik helyet az Apple által gyártott iPhone tudhatja magáénak.

A celebek listáját Megan Fox és Justin Bieber folytatja, aki egyedüli férfiként került be az első 10-be. Az American Idol tehetségkutató verseny is igen keresett az interneten, keresettebb, mint Britney Spears énekesnő, aki több ízben is volt első helyezett. Spears kisasszony tavaly már csak az 5-ik pozícióig jutott, idén már csak a 10-dik legkeresettebb az interneten.

Top 10 keresések:

1. BP Oil Spill
2. World Cup
3. Miley Cyrus
4. Kim Kardashian
5. Lady Gaga
6. iPhone
7. Megan Fox
8. Justin Bieber
9. American Idol
10. Britney Spears


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!