Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egyike a legközönségesebb okoknak, amik miatt az iPhone nevet viselő telefonkészülékek elromlanak az USÁ-ban nem más, mint a vécébe, tóba vagy medencébe való beleejtés.

Ezt már csak az egyszerű elejtés tudja megelőzni, nem nagy különbséggel – derül ki a Bloomber Businessweek által közzétett felmérésből.

Az iPhone piacra dobása óta, vagyis 2007-től, a telefontulajdonosok immár 6 milliárd dollárt költöttek el összesen a készülékek javítására, a károkat pedig a fent említett balesetek okozták.

Az ilyen esetek megelőzése sem két dollárba kerül! Egy iPhone-ra szabott telefontok ára ugyanis 5 dollártól indul, míg egy komolyabb „védekezési eszköz” értéke elérheti akár a 80 dollárt is, ízléstől és igényektől függően – mutattak rá a SquareTrade vállalat által készített felmérés eredményei.

A kutatás ugyanakkor arra is fényt derített, hogy a véletlenszerű elejtés vagy „telefonfürdetés” valószínűsége tízszer nagyobb, mint a lopás vagy az elveszítés lehetősége.

A felmérést 2000 iPhone-használó megkérdezésével végezték.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!