KezdőlapHi-TechMobilOkostelefont dob a piacra a Google, amellyel az iPhone-t ütné ki a...

Okostelefont dob a piacra a Google, amellyel az iPhone-t ütné ki a piacról

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az iPhone riválisát készül piacra dobni a Google, amellyel azt reméli, hogy sikerül levinni az okostelefonok árát az Államokban. A készüléket a Motorola leányvállalata gyártja.

61332542

Az új készülék a MotoX nevet kapta és az Egyesült Államokban gyártják majd, a Google ezzel az Apple által gyakorolt magas árakat szeretné leverni, nyilatkozta Dennis Woodside, a Motorola igazgatója. Woodside 2011-ben lett a Motorola vezetője, amikor a Google átvette a céget.

A Motorola vezérének nyilatkozata az első olyan jel, amely arra utal, hogy a Google valóban olyan készüléket készül piacra dobni, amely felveszi majd a versenyt az iPhone és Samsung készülékekkel.

Az új készülék eltér majd a mostani okostelefonoktól, tudni fogja használója következő lépését. Olyan szenzorokkal lesz felszerelve, amelyek segítségével fel tudja majd térképezni a használója következő mozdulatát.

Woodside szerint a MotoX ez év végén kerül piacra, és olcsóbb lesz, mint az iPhone 5. Az új készüléket egy texasi gyárban gyártják majd, ahol mintegy 2000 ember dolgozik majd az új MotoX-en.

A készülék hozzávalóit, a képernyőt és a processzorokat azonban Ázsiában gyártják le. A Google bízik a MotoX sikerében, éppen ezért széles körben terjeszti majd. A készülék egyik erőssége az lesz, hogy a felhasználókat is bevonják a design elkészítésébe.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet