KezdőlapHobby13 négyzetméteres házban él a házaspár

13 négyzetméteres házban él a házaspár

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gyerekkoromat egy 60 négyzetméteres tömbház lakásban töltöttem, de még az is nagyon kicsinyek bizonyult akkor. Szinte bármit megadtam volna egy külön szobáért, és egy sokkal nagyobb házért. De van, aki ennél sokkal kevesebbel is beéri. Egy fiatal pár 13 négyzetméteres álomszép otthonában él boldogan. Sőt, még macskáikkal is megosztják a lakást.

13haz3

Chris és Malissa Tack úgy döntöttek, hogy feladják a nyüzsgő nagyvárosi életüket, és kialakítják a saját, független és tökéletesre szabott fa házukat.

A Washington állam egyik kisvárosában levő lakásuk akkora mint egy nagyobb szoba, oda gurulnak vele, ahová csak akarnak. A pici álomlakban minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez elengedhetetlen. Sőt, fürdőjük, konyhájuk, nappalijuk és hálószobájuk is van. A képeket nézegetve úgy tűnik, hogy bármikor szívesen ellaknék benne.

A pár saját elmondása szerint boldogan élnek, mindenük megvan, és sokkal toleránsabbak egymással, mint amikor a nagyvárosi otthonukban éltek.

13haz

13haz2

13haz4

13haz5

13haz6

13haz7

13haz8

13haz9

Fotók: Chris Tack

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet