KezdőlapHobbyÉvek óta nem ismert magára a férfi, miután elhullott a haja, de...

Évek óta nem ismert magára a férfi, miután elhullott a haja, de egy fodrász teljesen átalakította

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Scott Westwood már nem ismerte fel magát a tükörben, miután 10 évvel ezelőtt elkezdett hullani a haja, de egy hajbeültetésnek hála teljesen átalakult, és mintha évtizedeket fiatalodott volna.

Scott Westwood 10 évvel ezelőtt kezdte elveszíteni a haját, ezért fokozatosan egyre rövidebbre vágatta azt, hogy kevésbé legyen feltűnő. Bár sokan azt tanácsolták neki, egyszerűen nyírja kopaszra magát, és fogadja el a kialakult helyzetet, Scott soha nem tudta megszokni magát haj nélkül, és nagyon sokat küzdött az önbecsülésével a hajhullása miatt.

Végül a Novo Cabelo szakértőinek segítségét kérte, akik profi hajbeültetéssel foglalkoznak, és az átalakulás, amin átesett, szinte hihetetlen volt.

Scott évek óta nem ismert magára – Fotó: novocabelohair/TikTok

„Nem ismerek magamra a tükörben. Annak ellenére, hogy már életem egytizedében borotváltam a fejemet, még mindig nem ismerek magamra haj nélkül” – vallotta be Scott egy videóban, még az átalakulása előtt.

„Amikor magamra gondolok, például elképzelem magamat különböző helyzetekben, mindig dús hajjal látom magamat” – folytatta, hozzátéve, hogy a hajhullás miatt több nehézséggel is szembesült.

„Nem tudod befolyásolni a hajhullást. És sokan azt mondják, hogy csak borotváld le és fogadd el. De ennek megvoltak a hatásai, például színész vagyok, és előfordult, hogy a hajam miatt veszítettem el állásokat. Voltak olyan nők, akik nem akartak randizni velem a hajam miatt.”Hatalmas az átalakulás – Fotó: novocabelohair/TikTok

Miután azonban Rob Wood, a Novo Cabelo munkatársa megajándékozta őt új hajpótlásával, Scott már egy teljesen más okból nem ismert magára a tükörben, és egyértelműen látszott rajta, mennyire boldog.

Az átalakulás a TikTok felhasználókat is lenyűgözte, és sokan megjegyezték, hogy így sokkal fiatalabbnak tűnik. „El sem hiszem, milyen jóképű a hajával, ez elképesztő” – jegyezte meg egy kommentelő, egy másik pedig hozzátette: „Micsoda átalakulás! Milyen jóképű férfi!”

Egy harmadik hozzászóló a Novo Cabelo szakértőinek munkáját dicsérte: „Nem hiszem, hogy az emberek felfogják, milyen hatással van a hajuk elvesztése a férfiakra. Nagyon fontos, amit csináltok.”

@novocabelohair @Kazascoot hair transformation ✂️@Mr Cabelo 🛠️ @Artero Hair Tools #hairtransformation #hairsystem #hairsystems #novocabelo ♬ Magic (Instrumental) – Jon Worthy

Nektek hogy tetszik az átalakulás?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet