KezdőlapHobbyEz napjaink legmenőbb személyiségtesztje: a kisujjad mindent elárul rólad!

Ez napjaink legmenőbb személyiségtesztje: a kisujjad mindent elárul rólad!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hihetetlennek tűnik, mégis a kisujjad fog elárulni téged. Most már kíváncsi vagy, mit rejtegethet magába ez a parányi kis testrészed?

Igazából a hossza az, amiből sok érdekes dolgot megtudhatsz magadról. Nem kell mást tenned, mint összevetni az ujjacskád méretét az alábbi ábrák egyikével, és leolvasni a megfejtést.

Csak pár másodperc az egész, szóval beszállsz a játékba?

Létezik egy régi hiedelem, mely szerint az ujjaink hossza a karakterünk kifejezője. Mint ahogyan a szem a lélek tükre, úgy simán elhihető, hogy az ujjaink a személyiségünkről tanúskodnak – nem hiába egyediek, hisz sosem fordul elő belőlük két egyforma.

1. típusú kisujj

Amennyiben az ujjad egy vonalban van a gyűrűsujjad első vonalával, ez azt jelenti, kiegyensúlyozott személy vagy. Türelmes, békés ember vagy, aki ösztönösen óvakodik a káosztól és zűrzavartól.

Az élet minden területén megtalálod az egyensúlyt, és mindig kimért, okos döntéseket hozol anélkül, hogy bármit is elkapkodnál.2. típusú kisujj

Amennyiben a kisujjad alacsonyabban van a gyűrűsujjad első vonalánál, akkor te egy rendkívül érzékeny ember vagy. Az érzelmeid irányítanak, és nagyon megvisel a fájdalom, melyet a környezeted okoz neked. Egy ilyen jellem bármikor otthagy csapot-papot, és rohan segítséget nyújtani annak, akinek épp szüksége van rá.

Ha beenged valakit a szívébe, az számára minden bizonnyal egy életre szól. De ha csalódás éri, vagy nem úgy bánnak vele, ahogy szeretné, totálisan összeroskad.

3. típusú kisujj

Amennyiben a kisujjad fölé emelkedik a gyűrűsujjad első hajlatának, akkor te egy bőkezű, adakozó ember vagy. Mindig többet adsz a kelleténél, és a jószívűségednek köszönhetően sose maradsz észrevétlen.

Sosem utasítasz vissza egyetlen jó cselekedetet sem. Az ilyen jellem remekül tud titkot tartani, továbbá két dolgot vár el a környezetétől: az őszinteséget és az igazságot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet