KezdőlapHobbyEz a szuper ház áruszállító konténerből készült. Mi azonnal beköltöznénk!

Ez a szuper ház áruszállító konténerből készült. Mi azonnal beköltöznénk!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Manapság fénykorukat élik az eredetileg az áru szállítására alkalmas konténerek. Már nem csak tárolásra használják, hanem nagyon ötletes házakat, irodákat, kisboltokat, és kellemes munkakörnyezetet is ki lehet alakítani belőlük. Az ötletek sorának csak a fantázia szabhat határt.

vagon9

A világhálón kismillió szuper ötletet talál az, aki úgy gondolja, hogy konténerből szeretne építkezni. Az alábbi lakóházat a kínai Tervező Intézet készítette egy fontos megrendelő kérésére. Annyira jó lett, hogy azóta sokan csodájára járnak, sokan bármikor lecserélnék egy hasonló példányra saját lakásukat.

Az újrahasznosítás fontosságával, a világban megnőtt az érdeklődés a konténerházak iránt is. Hiszen az óriási dobozokból nem csak egy praktikus, és olcsóbb szerkezetű házat lehet építeni, hanem általuk a környezetvédelem szerepe is fontos helyet kapott.

vagon1

Ez a konténerház klasszikus építészeti stílus alapján épült, viszont a helyi időjárási jellegzetességeket, a klímát, és a gyakori földrengéseket is figyelembe vették tervezésekor a szakemberek. Kívülről bambuszborítást kapott, ami nem csak a szemnek kellemes, hanem funkcionális szigetelőrétegként is viselkedik.

A belső térben a fehér dominál, viszont néhány nagyon élénk színű elem, is bekerült a letisztult térbe. Egy nagyon kellemes, és harmonikus összhangot alakítottak ki az eredetileg rideg, fém szerkezetű dobozokból.

vagon2

vagon3

vagon4

vagon5

vagon6

vagon7

vagon8

vagon10

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet