Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hányszor fordult elő veled, hogy ne ejtsen ámulatba a tortákon, süteményeken díszelgő pompás csoki-költemény? A formák, díszek és megannyi dekoráció, amit egy ünnepi édességen el lehet képzelni – csokoládéból, mind a cukrászok ügyes kezeinek a végtermékei, melyektől az édesszájúak és a művészet kedvelői is elájulnak!

A cukrászat szépsége abban (is) rejlik, hogy a fenséges ízekhez fantáziadús kivitelezés társul. Aki ebben a műfajban profi, a költeményeinek csakis a képzelete szab határt. Az alapanyagok ugyanis egy cukrászatban mind kéznél vannak, csak kell tudni megfelelően használni őket. Az alábbi videóban erre találunk tökéletes példát: a szorgos kezek több mint ínycsiklandó desszerteket varázsolnak a szemünk elé, fehér és fekete csokiból.

Érdemes végignézned a kisfilmet ahhoz, hogy le ne maradj az igazán egyedi édességek kivitelezéséről. Ahogy a cukrász a hozzávalókkal dolgozik, már attól is összegyűl a nyál a szánkban! Hát akkor a feltálalt finomságoktól! Mestermunka, ami ebben a pár percben kibontakozik, és minden elismerés jár érte. Főként, ha alkalmunk lenne alaposan belekóstolni…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!