Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nagyon bosszantó tud lenni, ha egy látszólag szinte új farmeren egyik napról a másikra elromlik a cipzár. A régi szabók sok mindenhez értettek, a cipzárt is percek alatt megjavították. Ha nincs a közeledben egy ügyes varrónő, akkor te magad kell megjavítsd a cipzárt.

Semmi értelme nincs kidobni egy olyan nadrágot, ami alig volt használva, és csak annyi a baja, hogy elromlott a cipzárja. A farmer az egyik legkényelmesebb, és legsokoldalúbb viselet a világon, nagyjából bárhová fel lehet venni, és szinte mindennel talál.

Éppen ezért szívesen hordjuk, és nagyon nehezen válunk meg kedvenc példányunktól, ha valami baja lett. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan javítható meg otthon, saját kezűleg a farmer elromlott cipzárja.

1. Először is a cipzár fogóját csúsztassuk vissza a helyére, a cipzár aljára. Ezután fogjunk egy kisebb ollót, és vágjuk el a cipzárt két szem között.

2. Óvatosan csúsztassuk fel a fogóját a cipzár felső részére.

3. A levágott résznél varrjuk össze egy, a farmerrel színben harmonizáló cérnával, és már használhatjuk is nyugodtan az újjávarázsolt cipzárt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!