Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nem tudom, te hiszel-e benne, de az én esetemben tényleg működött. Azt ajánlom, próbáld ki, a legtöbb barátomnak, aki hallgatott a tanácsomra, teljesült az álma.

Minden a szeretetre méltó és jóságos Hotei jóvoltából történik.

Mindannyian arra vágyunk, hogy boldogok legyünk, igazi és őszinte szerelmet találjunk, és megtöltsük az otthonunkat boldogsággal, szerencsével és jóléttel.

A boldogságról mindenkinek megvan a maga elképzelése, általában egy elérhetetlen ideál formájában. Valóban, az élet bonyolult, a boldogság azonban egyszerű, ezért, ha el akarod érni, az egyszerű dolgokkal kell kezdened.

Gondolj a legnagyobb vágyadra, miközben a fenti képre összpontosítasz. Rendkívüli ereje van. Mindannyian tudjuk, hogy ez a kép gazdagságot hozhat, a rajta ábrázolt szobor sok otthonban megtalálható.

Tehát: kívánj valamit, lájkold ezt a cikket, és írj egy hozzászólást, hogy a kívánságod teljesülhessen.

Én kipróbáltam. Most rendkívül boldog vagyok. Hihetetlen, de a kívánságom tényleg valóra vált. A barátaimnak is tanácsoltam, hogy próbálják ki, és most már biztos vagyok benne, hogy van értelme.

Lilian Too, a Feng Shui úgynevezett királynője azt mondta: „Ha reggel találkozik veled Hotei, aznap sok okod lesz a nevetésre.” A hatalma valóban csodálatos, neked az az egyetlen dolgod, hogy higgy benne, a te vágyad is teljesülhet, és mindent elérhetsz, amit csak szeretnél.

Próbáld ki, és meglepődsz majd, mi történik az életedben!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!