KezdőlapHobbyKutya órákig vár a sárban, hogy valaki megtalálja az apró meglepetést a...

Kutya órákig vár a sárban, hogy valaki megtalálja az apró meglepetést a lábainál

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nagy, fehér kutyára és kilenc kölykére egy sáros gödörben talált rá egy járókelő a texasi Dallasban. A család valószínűleg már nem sokáig bírta volna ki segítség nélkül a hidegben és a sárban, de szerencsére a Saving Hope Rescue állatmenhely a gondjaiba vette az állatokat.

A nőstény kutya, aki az Evelyn nevet kapta, és kölykei egy ideiglenes gondozóhoz kerültek, aki a következő hetekben gondjukat viselte. A menhelyen fogalmuk sem volt arról, mennyi ideig lehetett Evelyn az utcán, de az egyértelműen látszott, mennyire boldog, hogy végre biztonságban van.

„A mama rendkívül kedves és hálás, hogy megmentették” – írta a Saving Hope Rescue egy Facebook bejegyzésben.

Fotó: SAVING HOPE RESCUE

A kutyák gyorsan erőre kapta, és két nappal azután, hogy megmentették őket, már szinte rájuk sem lehetett ismerni. Evelyn még hat hétig szoptatta kölykeit, miközben ő maga is elindult a gyógyulás útján.

Amikor a kölykök már elég nagyok voltak ahhoz, hogy az anyjuk nélkül is boldoguljanak, új otthont kerestek nekik. Evelynnek még várnia kellett egy saját otthonra, de amíg a Saving Hope Rescue gondozásában volt mindenki megszerette, akivel csak találkozott, ahogy ő is mindenkit megszeretett.

„Imádja a gyerekeket, és folyamatosan vigyáz rájuk, hogy biztonságban legyenek” – írta a Saving Hope Rescue a Facebookon. „Most már teljesen egészséges, és megújult energiával rendelkezik.”Fotó: SAVING HOPE RESCUE

Néhány hónappal később Evelyn végre szerető otthonra talált, amikor egy helyi lakos, Amy Jones örökbe fogadta.

Új gazdája a Kaia nevet adta neki, és a kutya gyorsan megszokta új otthonát. Most nagyszerűen érzi magát új családjával, és a Saving Hope Rescue munkatársai azt mondják, ennél többet nem is kívánhatnának neki.

„Ez a reményünk minden megmentett kutya esetében. Egy szerető otthon, ahol saját pizsamát kapnak” – írták a menhely munkatársai a közösségi médiában.

Fotó: SAVING HOPE RESCUE

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet