KezdőlapHobbyPróbáld ki az alábbi trükköt, ha újjá akarod varázsolni az elhasználódott fehér...

Próbáld ki az alábbi trükköt, ha újjá akarod varázsolni az elhasználódott fehér vászoncipőd

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nyári időszakban a fehér cipő, már-már kötelező jelleggel szerepel a legtöbb ember gardróbjában. A fehér ugyanis mindennel talál, könnyű, és nem túl meleg. De mit tehetünk, ha egy pár használat után már úgy néz ki, mintha száz éve hordanánk?

feher-cipo

Az alábbiakban egy nagyon jó trükköt mutatunk arra az esetre, ha ujjá szeretnénk varázsolni a fehér vászoncipőt.

A fehér sokkal jobban koszolódik, hamar meglátszik rajta az út pora, és szépen bele is ül, elég nehezen lehet megszabadulni tőle. Ezzel a módszerrel viszont könnyen hófehér lehet a megszürkült cipőnk.

Hozzávalók:
1 szivacs,
¼ csésze szódabikarbóna,
¼ csésze ecet.

Alkalmazás: a hozzávalókat alaposan keverjük össze, majd mártsuk bele a szivacsot, és jól dörzsöljük át vele a cipőnket. Hagyjuk így fél órán keresztül állni, majd alaposan öblítsük ki hideg vízzel. Ez a módszer nagyon hatékony, hiszen olyan lesz tőle a cipőnk, mint újkorában.

Ezt már láttad? Az anya ragasztóval kente be a teniszcipőt. A végeredmény láttán, a gyerekek valósággal tátott szájjal maradtak!

Azonban vigyázzunk, hogy ne hanyagoljuk el a cipőinket, mikor észrevesszük, hogy koszos lett, azonnal mossuk meg, hiszen így nem ölődik bele annyira a piszok.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet