KezdőlapHobbySaját kezűleg valósította meg álmát az idős férfi

Saját kezűleg valósította meg álmát az idős férfi

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tölgyfából készítette el nagy álmát a 71 éves Momir Bojic, ez pedig nem más mint egy kis Wolksvwagen bogárhátú kocsi, amely nem az autógyártásnál használatos fémelemekből állt össze, hanem tölgyfából, pontosabban 50 ezer fadarabból.

bogarhatu1

Igazi csoda, hogy több milliárdan élünk együtt ezen a bolygón, mégis mindannyian mások vagyunk, mások az igényeink, céljaink, vágyaink. Mégis van valami csodálatraméltó a boszniai nyugdíjas bácsi kitartásában, türelmében, hogy nem hagyta abba álmát és képes volt megalkotni a számára legkedvesebbet, a kis, természetesen közlekedni tudó autót.

Mindez, mondhatni nem is vett igénybe olyan sok időt, hiszen két évig tartott, míg a mestermű elkészült. Még a Wolkswagen logója is természetesen fából virít a bogárhátú orrán és a hátulján.

A kocsi karosszériája nagyon szépen ki van dolgozva, nem csak úgy összedobták a deszkákat, szinte a teljes gépjármű úgy néz ki, mintha ki lenne faragva. Még a műszerfal és a dísztárcsák is fából készültek.

Te tennél egy kört vele?

bogarhatu2

bogarhatu3

bogarhatu4

bogarhatu5

bogarhatu6

bogarhatu7

bogarhatu8

bogarhatu9

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet