Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A legtöbb nő nem szeret vasalni, azonban néha muszáj, hiszen vannak olyan ruhaneműk, melyek ígénytelenségre utalnak, ha gyűrötten vesszük fel őket. Ha nem vagyunk barátságban a vasalóval, épp itt az ideje, hogy megszeressük. Nem csak vasalásra használhatjuk, mutatjuk, hogy ezenkívül milyen hasznos lehet.

vasalo-7-tipp2

1. Ha egy fontos dokumentumot szeretnénk befóliázni, otthon is megtehetjük. Szerezzünk be fóliát, helyezzük két réteg közé a dokumentumot, tegyünk rá egy vastagabb törölközőt, majd alaposan vasaljuk meg.

2. Könnyen eltüntethetjük a padlóról a karcolást. Töltsük fel vízzel a karcolást, majd tegyünk rá egy törölközőt, és vasaljuk meg. Mikor eltávolítjuk a törölközőt, látni fogjuk, hogy nyoma sincs a karcolásnak.

3. A gyertyafoltot is eltávolíthatjuk a vasaló segítségével. Forrósítsuk fel a vasalót, tegyünk a foltra egy újságpapírt, majd addig vasaljuk, míg felissza a gyertyát.

4. Fordítsuk felfelé a vasaló talpát, kapcsoljuk be, tegyünk rá egy serpenyőt, majd süssük meg rajta a tükörtojást.

5. Ha félig feljött a kedvenc műanyag matricánk, de már nem ragad vissza, a szélére tegyünk egy kisebb darab ragasztót, fedjük le egy darab alufóliával, majd vasaljuk meg.

6. Nyomott hagyott a kanapé lába a szőnyegen? Terítsünk rá egy törölközőt, majd a vasalóval gőzöljük át alaposan.

7. Vákuumos csomagolást készíthetünk a fagyasztani való húsnak, zöldségnek. Tegyünk a zacskó szájára egy darab fóliát, fektessük le, vasaljuk rajta egy párat, és ettől majd légmentesen zárni fog a nejlon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!