Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A következő 3 csillagjegy képes az önsanyargatásra, a mártírkodásra, ugyanakkor nem ismerik a harag, a gyűlölet, a rosszindulat érzését.

3 csillagjegy, aki a némaságba menekül, ha megbántják. Akkor is szeret, ha megbántod őt

Az emberekkel sem bánik lekezelően, sőt ha megbántják őt, akkor is képes az agresszort szeretni és elfogadni.

Rák – Igen jólelkű

Mivel érzékenyek és jólelkűek, ezért megesik, hogy valakik visszaélnek a bizalmukkal, a jóindulatukkal és bántják őket. De ez nem hat különösebben rájuk, mert őket a szeretet ereje megerősíti.

Leginkább akkor éri őket szenvedés, ha egy illető, akibe beleszeretnek, nem viszonozza az érzéseiket. Ezt a terhet akár éveken keresztül is képesek magukkal cipelni.

Halak – Nehezen viseli, ha megcsalják

Ezen csillagjegyű emberek is nagyon érzékenyek, és nagyon nehezen viselik, ha megcsalják, átverik, vagy elárulják őket, viszont sosem állnának bosszút az illetőn. A sérelmeiket magukkal hurcolják.

Ezt már olvastad? 4 csillagjegy-pár, akik tökéletesen illenek egymáshoz: náluk a szakítás kizárt!

Rendszerint mindig megbocsátanak, és igyekeznek úgy tenni, mintha nem történt volna semmi, azonban a lelkük mélyén a seb sokáig megmarad.

Nyilas – A felhők között jár

Rendszerint ezen csillagjegyű személyek mindig a felhőkben járnak, és nem érdekli őket a világban zajló események sorozata. De ha valami sérelem éri őket, ha lelkileg megbántják, akkor a sebek nagyon sokáig begyógyulatlanok maradnak.

Nem bosszúálló típusok, nem csinálnak botrányt, inkább egymagukban szenvednek, vagy gyakran sírnak. Képesek annak az embernek a legjobb barátjává válniuk, aki elárulta, átverte őket.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!