Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vannak emberek, akik hajlamosak sokat panaszkodni, akik szinte állandóan elégedetlenek, és szidják a rendszert. Ők azok, akik rendszerint eltúloznak dolgokat és mindig oda lyukadnak ki, hogy ők az áldozatok, és mindig mindenki át akarja verni őket.

A legtöbb ilyen ember a következő 3 csillagjegyhez tartozik!

1. Szűz

A Szüzek mindent szeretnek alaposan kiszámítani, imádják a rendet, a versenyeket. Gyakran szeretetre éhesek, és elvárják, hogy mások őszinték legyenek velük. Egy vicc miatt könnyen megsértődhetnek, és képesek bolhából elefántot csinálni.

2. Halak

Ezen csillagjegyű személyek nagyon jólelkűek, érzékenyek, és néha anélkül képesek felfújni bizonyos dolgokat, hogy tisztában lennének a dolgokkal. Ha valaki megvádolja őket, akkor képesek vérig sértődni, és olykor a hazugságtól, füllentéstől sem riadnak vissza, csakhogy nekik legyen igazuk.

3. Rák

A Rák csillagjegyűek képesek mártírt csinálni magukból, főként akkor ha elvesztik az irányítást valami, vagy valaki fölött, vagy netán a stratégiájuk nem úgy alakul, ahogyan azt elképzelték.

Ha valami rosszul alakul az életükben, akkor szövetségest keresnek, akivel vígan panaszkodhatnak. Banális, apró dolgokból is képesek drámai hangulatot, teremteni.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!