KezdőlapHoroszkóp3 csillagjegy, akik rendkívül nehezen esnek szerelembe!

3 csillagjegy, akik rendkívül nehezen esnek szerelembe!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A csillagjósok kiderítették, hogy melyik az a 3 csillagjegy, akik csak nagyon nehezen lesznek szerelmesek, és inkább egyedül szeretnék leélni az életüket, mert számukra így a jó. Lássuk a részleteket!

3 csillagjegy, akik rendkívül nehezen esnek szerelembe!

1. Rák

Nagyon érzékenyek, sok érzelemmel rendelkeznek, ezért óvatosságból falakat építenek maguk köré, így védve magukat az érzelmi csalódásoktól. Ez pedig azzal jár, hogy nem szeretnek nagyon ismerkedni, jól megvannak egyedül, és óriási bennük a függetlenség iránti vágy.

2. Skorpió

Amilyen hirtelen szerelembe esnek, olyan gyorsan ki is szeretnek valakiből, és kezdetét veszi az eltávolodás folyamata. Nagyon bonyolult személyiségek, megértésük nagyon sok energiát igényel. Mivel lobbanékonyak, ezért nehéz velük együtt élni, ezzel ők is tisztában vannak, mint ahogy azzal is, hogy nem bíznak meg senkiben, így inkább az egyedüllétet választják.

3. Bak

Nem áll tőlük távol a kapcsolatban élés, de azért ritkán lesznek szerelmesek, mert mindig az ideális partner keresésével vannak elfoglalva. Nehéz kielégíteni az igényeiket, mivel nagyon magasak az elvárásaik, ami így oda vezet, hogy végül egyedül maradnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet