KezdőlapHoroszkóp3 férfi csillagjegy, akiben feltétel nélkül megbízhatsz - Minden nő ilyen pasira...

3 férfi csillagjegy, akiben feltétel nélkül megbízhatsz – Minden nő ilyen pasira vágyik!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem túl romantikus, nem viszi túlzásba a bókolást, viszont van egy csodálatos tulajdonsága, amely minden nő számára fontos, mégpedig az, hogy végtelenül megbízható!

Ha te is ilyen férfira vágysz, akkor Szűz, Bak vagy Rák férfit válassz.

Szűz

Ha megtalálta az igazit, egész életében hűséges marad, kiegyensúlyozott, határozott, odaadó. Mindig betartja az ígéretét, nem várakoztat meg, figyelmes, és feltétel nélkül szereti azt, aki a legfontosabb számára. Ha kihívásokkal szembesül, akkor sem adja fel, nehézségek esetén mindig lehet rá számítani.

Pragmatikus gondolkodású, számára a legfontosabb a család biztonsága és boldogsága, de ezenkívül az egyik legjobb tulajdonsága az, hogy érzelmileg is nagyon támogató. Ha boldog, békés kapcsolatra vágysz, egy Szűz csillagjegyű férfi ideális lehet számodra.

Bak

Mivel a Bak csillagjegyű férfi nagyon maximalista és munkamániás, éppen ezért nagyon nehezen tudja fenntartani az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Viszont, ha valakit igazán megszeret, akkor mindent megtesz azért, hogy boldognak lássa élete szerelmét. Ilyenkor könnyen ledönti a saját maga által felállított korlátokat, minden kihívást leküzd, és tűzön-vízen át harcol a szerelemért.

Mint az élet minden területén, a szerelemben is racionálisan gondolkodik, minden helyzetben lehet rá számítani. Fontos számára a hosszútávú kapcsolat, hűséges és megbízható.

Rák

Ő az a tipikus jófiú, akiről minden nő álmodik: kedves, romantikus, odaadó, és nagyon jól néz ki, hiszen fontos számára, hogy mindig ápolt és divatos legyen. A Rák jegyben született férfiak ütőkártyája a veleszületett romantika, éppen ezért valósággal az ujja köré csavar minden nőt.

Bár kissé önző, de a nagy Ő-ért mindent megtesz, a szerelem a legfontosabb dolog az életében. Királynőként kényezteti a párját, nagyon sok energiát fektet abban, hogy megvédje a legkisebb nehézségtől is. Megbízható, hűséges és odaadó, kell ennél több?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet