KezdőlapHoroszkóp3 szerencsés csillagjegy a szerelemben novemberben - Csodálatos meglepetések várnak rájuk

3 szerencsés csillagjegy a szerelemben novemberben – Csodálatos meglepetések várnak rájuk

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A november sok meglepetést, jó híreket és boldogságot hoz magával mindannyiunk számára. Van azonban néhány szerencsés csillagjegy, amelyeknek szülöttei mindenki másnál több kellemes meglepetésben részesülnek.

Ahogy 2023 utolsó előtti hónapjába lépünk, ezek a csillagjegyek életük egyik legszebb időszakát élik át. Tudd meg, vajon te is közéjük tartozol-e.

Kos

Készem állsz egy új kapcsolatra?

Életednek különösen szép időszakához érkeztél (és nem csak a szerelemben, hanem minden téren). Ha kapcsolatban vagy, számíthatsz arra, hogy most fellobbannak a szikrák, és mélyen egymásra hangolódtok a partnereddel. Eldobjátok az álarcotokat, nyíltan beszéltek egymással, és megmutatjátok, kik vagytok valójában, miközben eltervezitek a közös jövőt.

Ha egyedülálló vagy, mágneses bájod és merész személyiséged úgy vonzza majd a potenciális partnereket, mint lámpafény a molylepkét. Fogadd el a tüzes szenvedélyt, ami a levegőben van, és hagyd, hogy a szíved vezessen, mert az segít eljutni oda, ahol lenned kell.

A mantrád erre az időszakra: „Nyitott vagyok a sebezhetőségre. Elfogadom önmagam gyengédebb oldalát, lehetővé téve a szerelem számára, hogy meglássa az igazi arcomat az erő és a sebezhetetlenség álarca alatt. Az igazi szerelem akkor virágzik, ha mindkét fél őszinte és nyitott tud lenni egymással.”

Kompatibilitás: Nyilas, Ikrek, Mérleg, Skorpió

Bika

Az Univerzum tartós és erős szerelmet küld neked.

Elkötelezettségedről, határtalan szeretetedről és érzékeny szívedről vagy ismert. Novemberben állhatatosságod kifizetődik, és a legszebb meglepetésekkel ajándékoz meg. Ha hosszú távú párkapcsolatban élsz, a párod csodálatos ajándékkal lep meg, és előáll azzal a javaslattal, hogy tegyétek meg a következő, fontos lépést.

Ha egyedülálló vagy, az Univerzum az évnek ebben az időszakában a kedvedre dolgozik, és arra készül, hogy elküldje hozzád a lelki társadat. Váratlan változások jönnek, amelyeket teljes szívedből élvezni fogsz. Életed következő fejezete igazán különleges lesz (olyan, amilyet eddig még nem tapasztaltál).

A mantrád erre az időszakra: „Megérdemlem a szerelmet az életemben. Magabiztosságot és boldogságot sugárzok, és gyönyörű lelkeket vonzok a jelenembe, olyan embereket, akik megbecsülnek és értékelnek azért, aki vagyok.”

Kompatibilitás: Rák, Szűz, Mérleg, Halak

Rák

Gyengéd érzelmi kötelékeket alakítasz ki.

Érzelmi mélységed és gondoskodó természeted egész hónapban segít gyönyörű kapcsolatokat teremteni a körülötted lévő emberekkel. Az intuíciód értelmes, erős, őszinte és érett kapcsolatokhoz fog vezetni, a lelkedben rejlő együttérzés pedig megerősíti a már meglévő kötelékeket.

Ha párkapcsolatban élsz, hihetetlen lelki fejlődésre számíthatsz a partnereddel. Ha egyedülálló vagy, a következő időszak csupa meglepetéseket tartogat a számodra. Találkozhatsz életed szerelmével, aki megmutatja neked, mit jelent igazán szeretni és szeretve lenni.

A mantrád erre az időszakra: „Elfogadom az érzelmeimet, és megengedem magamnak, hogy nyíltan, fenntartás nélkül, gátlások nélkül kifejezzem azokat. Többé nem félek megmutatni a sebezhetőségemet, mert tudom, hogy ez tesz egyedivé.”

Kompatibilitás: Bika, Szűz, Rák, Skorpió

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet