KezdőlapHoroszkóp5 csillagjegy, aki nem tud távkapcsolatban élni!

5 csillagjegy, aki nem tud távkapcsolatban élni!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak, akik számára a távkapcsolat egyáltalán nem opció, bármennyire is igyekeznek, de nem tudnak fenntartani több száz vagy ezer kilométer távolságban egy kapcsolatot. Mindent megtesznek, és mégis azt látják, hogy a szerelem homokvárként dől össze, ezért egy idő után feladják a kapcsolatért folytatott harcot.

A fizikai távolság minden párkapcsolatot próbára tesz, de van néhány olyan csillagjegy, amely nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tud fenntartani egy távolsági kapcsolatot.

Lássuk, melyek ezek a csillagjegyek!

Rák

Mindent megtesz, ami csak tőle telik, hogy fennmaradjon a kapcsolat, de hosszútávon nem tud így élni, mivel nagyon sokat szenved a fizikai távolság miatt. Végül vállalja, hogy feláldozza magát az imádott férfiért, de vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzi, hogy megfullad a szeretet hiányától. Kis szerelmes üzenetekkel és ajándékokkal halmozza el kedvesét, de hosszútávon úgy érzi, hogy nagyon nem fenntartható ez az állapot. Sokszor úgy érzi, hogy a távolságot semmi sem tudja pótolni.

Mérleg

A Mérleg szerint a távolsági kapcsolat nem fenntartható, mivel nagyon fontos számára a fizikai kontaktus, az érintés, az ölelés. Ha ezek nincsenek meg, akkor felborul az egyensúlya, és nem tud megfelelő társ lenni a kapcsolatban. Nagyon családcentrikus, éppen ezért a főzéstől a bevásárlásig, vagy az esti filmezésig szeret mindent közösen csinálni a párjával. Nagyon szenved, ha párja távol van tőle, csak akkor érzi magát biztonságban, ha, akit szeret, ott van mellette.

Oroszlán

Az Oroszlán kívülről általában nagyon magabiztosnak tűnik, azonban ő is szenved egy távkapcsolatban. Fontosak számára az új élmények, a bulik, a baráti összejövetelek, de minden új történést szeretne megosztani a párjával. A modern technológiának köszönhetően már szinte percről-percre meg tudják osztani egymással az élményeket, mégis a fizikai távolság egy idő után kibírhatatlan az Oroszlán számára. Nem tud hosszú éveken keresztül egy ilyen kapcsolatban élni.

Skorpió

Csak akkor érzi magát biztonságban, ha párja ott van mellette, máskülönben nem találja fel magát egyedül a világban. Nem elég rugalmas ahhoz, hogy távolsági kapcsolatban éljen hosszú időn keresztül. Nem tud megbízni a partnerében, állandóan csak stresszel, és érzi, hogy ez egy idő után a testi és lelki egészségét is fenyegeti. Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a kapcsolat megmaradjon, de mégis egy idő után nagyon belefárad.

Bika

Egyáltalán nem képes távolsági kapcsolatban élni, mivel legtöbb időt a partnerével szeretné tölteni. Nehezen adja fel a napi rutinját, éppen ezért, ha partnere nem alkalmazkodik az életritmusához, akkor komoly akadályokba ütköznek. Állandó kihívásokkal szembesül, amikor meg akarja menteni a kapcsolatát, és egy idő után inkább feladja a harcot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet