KezdőlapHoroszkóp5 csillagjegy, akik rendkívül szerencsések lesznek a szerelemben az ősz második felében!

5 csillagjegy, akik rendkívül szerencsések lesznek a szerelemben az ősz második felében!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 2022 ősz második fele izgalmas kalandokat és változást hoz néhány csillagjegy számára. A csillagok támogatni fognak, bátorságot és kezdeményezőkészséget, erőt adnak, akkor is segítenek, ha le szeretnéd győzni a saját korlátaidat.

Néhány csillagjegynek most minden sokkal könnyebb lesz.

Halak

Az összes csillagjegy közül a Halak éli át a legintenzívebb eseményeket még szentimentális síkon is. Az is megtörténhet, hogy egy érzelmi és kapcsolati válsággal is meg kell küzdened. Úgy érzed, itt az ideje a komolyabb változásoknak, mert mostanáig a legfontosabb igényeid el voltak hanyagolva.

Hajlandó leszel radikális döntéseket hozni a párkapcsolati céljaid elérése érdekében, vagy megjavítjátok közösen, ami megromlott, vagy nem folytatjátok tovább együtt az utat. Bárhogy is döntesz, hallgass az intuíciódra és a belső hangodra. Ha egyedülálló vagy, most új ismeretségre tehetsz szert, nagy eséllyel találkozni fogsz a lelki társaddal, és olyan szerelmet élhetsz át, amilyenre mindig is vágytál.

Elmondhatjuk tehát, hogy ez az időszak különösen fontos és előnyös a Halak számára érzelmi téren.

Bika

Általában meglehetősen konzervatívan értékeled a változásokat, most mégis hajlandó leszel kísérletezni az új dolgokkal. Olyan emberek társaságát keresed, akik új perspektívát adhatnak az életedhez.

A már hosszú ideje párkapcsolatban élő Bikák új élményekre vágynak, ezért sok új dolgot kipróbálnak, esetleg elutaznak, vagy hajlandóak lesznek meghozni egy fontos döntést, aminek jelentős hatása lesz a házas életükre.

Ikrek

Kalandokkal teli időszak vár rád az ősz második felében. Nagyon jól fogsz tudni alkalmazkodni, és igazán megértő leszel mindenkivel, így a szerelemben bármilyen kihívással szembe tudsz majd nézni. Új boldogságforrásra vágysz, ezért mindenféle újdonságot hajlandó leszel kipróbálni majd a kedveseddel.

Mozgalmas időszak vár rád, viszont, ha a párod nem tud lépést tartani veled, akkor meglehetősen frusztrált lesz. Próbálj megértő és segítőkész maradni minden körülmények között.

Ha egyedülálló vagy, csodajó kalandok várnak rád, egy kicsit belekóstolsz az élet örömeibe.

Oroszlán

Nagyon szenvedélyes leszel ebben az időszakban, és mindenféle meglepetéssel, romantikus tevékenységgel, kirándulással vagy egyszerűen gyengéd gesztusokkal és szavakkal kényezteted a partnered. Ez egy igen kedvező időszak azoknak, akik párkapcsolatban élnek.

Kicsit kilépsz a megszokott hétköznapi rutinból, és úgy döntesz, hogy megérdemled a boldogságot. Ha egyedülálló vagy, rádköszönt az őrült szerelem, és ez a kapcsolat bizony hosszú távúnak ígérkezik.

Szűz

Most az egyszer igazán fogékony leszel a párod non-verbális nyelvére és igényeire, amit igyekszel kielégíteni, így sikerül megoldást találni az eddigi problémákra. A szerelem most egy biztonságos fészek, vigasz és gyógyulás lesz számodra.

Ha egyedülálló vagy, egy romantikus időszak következik számodra, egy nagyon szép és érzelmileg érett kapcsolatban teljesedhetsz ki, boldogságot és beteljesülést kapsz a szerelemben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet