Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A nyár, a szabadság, a tengerpart, a nagy kirándulások ideje, és mindez szinte elképzelhetetlen egyedül, magányosan, nagy szerelem nélkül. Ha épp nincs komoly párkapcsolatod, ne aggódj, ezen a nyáron még bármi megtörténhet.

Ez az 5 csillagjegy a közeljövőben párra talál, lehet, hogy te is közéjük tartozol!

Ikrek: egy szerelemmel teli nyár!

A nyár hátralévő része igencsak kellemes lesz a szerelemről álmodozó Ikrek számára. Ha már párkapcsolatban élsz, nyugodtan tervezd meg a közös kirándulást, hiszen a csillagok most nekik kedveznek. Tele leszel energiával egész nyáron, és olyan jó kedved lesz, hogy mindenki irigykedve néz majd rád.

Ha már egy ideje hosszútávú kapcsolatban élsz, most az is megtörténhet, hogy egy másik szintre léptek, házasság vagy gyerekvállalás is szóba jöhet ezen a nyáron. Ha egyedülálló vagy, akkor sem kell aggódj, hiszen pozitív hozzáállásoddal csak úgy vonzod majd a rajongókat. Egy vidám és boldog nyár vár rád, de mindenesetre mielőtt komolyabb döntést hoznál, fontold meg jól.

Rák: minden jóra fordul!

Az egyedülállók most nagy eséllyel találkozhatnak a nagy Ő-vel, így egy szenvedélyes és romantikában gazdag nyár vár rájuk. Ha te is épp arra vársz, hogy a szerelem bekopogtasson az ajtódon, akkor jobb, ha nem ülsz otthon.

Menj kirándulni, szórakozz, légy nyitott az új dolgokra, hiszen az élet most számtalan lehetőséget tartogat számodra. Tedd félre egy kis időre a személyes problémákat, vedd észre inkább a körülötted lévő szép dolgokat. Ne görcsölj, engedd el magad, nem mindig te kell megtedd az első lépést.

Azok, akik már egy ideje kapcsolatban élnek, lehet, hogy közös házat vásárolnak, vagy házasságra adják a fejük. Az biztos, hogy a Rák csillagjegyű személyek az idén nyáron nagy érzelmi kihívásokat élnek meg, de a végén minden a lehető legjobban alakul.

Oroszlán: kiegyensúlyozott szerelem, fejlődés

Nagyon jól alakulnak a dolgok szerelmi téren az életedben ezen a nyáron. Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, most mindenképp szintet léptek. Megtalálod a belső egyensúlyod, harmonikus és energiával teli időszak vár rád.

Romantikus hétvégéket szervezel a pároddal, sokat beszélgettek, kirándultok, és mindennél fontosabb lesz a kettesben töltött minőségi idő. Megoldásokat találsz az eddigi problémákra, többé már nem terhelnek a konfliktusok.

A magányos Oroszlánok valósággal belevetik magukat a kalandba ezen a nyáron. Szerelem, vízpart, rózsaszín köd, romantika vár rád, ha szingli vagy, élvezz ki minden pillanatot.

Ha szerencséd van, még a nagy Ő-vel is találkozhatsz!

Mérleg: a remény hal meg utoljára

A nyár kissé bonyolult lesz számodra, de a szerelem és a romantika minden percben körülvesz. Intenzív időszak vár rád, mintha egy szappanopera főhőse lennél, jóra és rosszra egyaránt számíthatsz.

Ha már hosszú ideje párkapcsolatban élsz, most egy teljesen új oldalát ismered meg a párodnak, olyan lesz a nyaratok, mint egy romantikus kalandregény. Ha egyedülálló vagy, akkor álmodozással és vágyakozással töltöd a napjaidat, de ne aggódj, ami késik, nem múlik.

Egy váratlan pillanatban rád talál a nagy szerelem, csak légy optimista és nyitott. A csillagok a te oldaladon állnak, minden esélyt megkapsz arra, hogy végre boldog legyél.

Nyilas: szerelem komplikációkkal

Olyan leszel, mint egy szerelmes és kiszámíthatatlan tinédzser és a partnered ezt nem mindig viseli jól. Sok év elteltével is tudsz számára olyan meglepetések okozni, amivel nem tud, mit kezdeni.

Melletted aztán soha nem lehet unatkozni, az élet csupa kaland és szórakozás, attól függ, hogy melyik oldalról nézed a dolgokat. Nyitott szemmel álmodozol, sok új barátra teszel szert ezen a nyáron, és, ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor minden bizonnyal most meg is találod a nagy Őt.

Egy biztos, akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, a szerelmi életed nagyon intenzív lesz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!