KezdőlapHoroszkóp5 szétválaszthatatlan csillagjegy-pár, akik mindig szeretni fogják egymást!

5 szétválaszthatatlan csillagjegy-pár, akik mindig szeretni fogják egymást!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha kíváncsi vagy, hogy mely csillagjegyek szerelme tart a sírig, most jó helyen jársz, mivel asztrológusok segítségével hozzuk azt a 5 párost, akik nagy szerelemben élhetik le az életüket.

5 szétválaszthatatlan csillagjegy-pár, akik mindig szeretni fogják egymást!

Kos-Mérleg

A Kos inkább az, aki vezetőszerepre törekszik, és aki képes a nehéz, kritikus helyzetekben is helytállni, megoldva a problémákat. A Mérleg a kapcsolat érzelmi oldalát képviseli inkább, biztonságot teremtve odahaza, így a két ember remekül kiegészíti egymást.

Bika-Szűz

A Bika számára nagyon fontos a család, a hagyomány és az érzelmek kifejezése, ezért képes meghatódni a romantikus dolgoktól, mondatoktól. Párkapcsolati téren a Szűz is hasonló nézeteket vall, így kettejük élete sokáig boldogságban fog telni.

Ikrek-Nyilas

Az Ikrek mellett képtelenség unatkozni, de az igaz, hogy nehezen kötelezik el magukat, mert félnek a kötöttségektől. A Nyilas csillagjegyű személlyel azért jönnek ki jól, mert egyeznek a nézetek és elvek, mindketten imádják a szabadságot, a kalandokat, az új kihívásokat.

Rák-Bika

A Rákok nagyon empatikusak, és minden pozitív dolgot értékelnek, nagyon hálásak mindenért. A Bika csillagjegyűek is ilyenek, akik nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az érzelmek megélésére, kifejezésére.

Szűz-Skorpió

A Szűz csillagjegyűek rendszeretők, hajlamosak mindent tökéletesen megoldani. Az érzelmek kifejezése terén szinte ugyanolyanok, mint a Skorpiók, ezért kettejük kapcsolata a szerelemre, tiszteletre épül, hosszú éveken keresztül.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet