Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vannak olyan személyek, akik egy zsúfolt térben is valósággal magukra vonzzák a figyelmet, pedig nem öltöznek és viselkednek kirívóan, mégis az összes tekintet rájuk szegeződik. A külső szépség a lélek szépségéből fakad, vannak, akik egész életükben gyönyörűen ragyognak, akár egy gyémánt.

Az alábbi 5 csillagjegy szülöttei különleges belső erővel, harmóniával és természetes szépséggel rendelkezik!

Vízöntő

Különleges külső és belső szépséggel rendelkezik, árad belőle a nyugalom és a harmónia. Varázslatossága eredetiségében, függetlenségében és bátorságában rejlik. Mindig és mindentől függetlenül vállalja önmagát, éppen ezért ragyog kívül-belül. Hangosan nevet, őszintén fejezi ki az érzéseit, soha nem törődik mások véleményével.

Mérleg

Ösztönösen vonzódik mindenhez, ami szép, éppen ezért sok időt fordít önmagára, a szépségápolásra, különösen figyel arra, hogy mindig kifogástalan legyen a megjelenése. Soha nem jelenik meg koszos körmökkel, lenőtt hajjal, vagy kinyúlt pólóban. Szereti kényeztetni magát, és sok figyelmet fordít arra, hogy hogy néz ki. A belső szépsége, a harmónia iránti vágya sokat segít abban, hogy kisugárzása is irigylésre méltó legyen.

Szűz

Kifinomult, szerény, kedves, tündéri személyiség. Segítőkész, könnyen átérzi mások helyzetét, olyan, akárcsak egy földre szállt angyal. Ha megismerkedsz vele, minél több időt szeretnél a társaságában tölteni, hiszen valósággal árad belőle a harmónia és a biztonság. Állandó tökéletességre törekszik, nagyon figyel a részletekre, megjelenése is mindig kifogástalan.

Ikrek

A Mérleghez hasonlóan számára is nagyon fontos a szépség. Mindig egy lépéssel az aktuális divatirányzat előtt jár, kifogástalanul öltözik, és sminkel, kedveli a kiegészítőket, jól bánik a színekkel, látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében. Fizikailag nagyon vonzó, de van egy igen erős pozitív kisugárzása is.

Bika

Gyógyíthatatlan romantikus, és ez a hétköznapi öltözetében is megmutatkozik. Mindig kifogástalan ruhákban jár, követi a divatot, de csak azt veszi fel, ami megfelel az ízlésének. Nagyon odafigyel a részletekre, a cipője egészen biztosan mindig illik a táskájához. Sugárzik róla a harmónia és az igényesség.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!