Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Léteznek olyan emberek, akikről első ránézésre is látszik, hogy jól kijönnek egymással, szinte mindenben egyetértenek, igazi lelkitársak. Most következzen 6 csillagjegypár, akikre mindez igaz.

6 csillagjegypár, aki mély kapcsolatban áll egymással. Neked ki a párod?

1. Mérleg és Skorpió

E két csillagjegy kapcsolata sokszor kihívásokkal teli, mégis nagyon közeli. Ugyan sok nézeteltérés alakulhat ki a felek között, azokat gyorsan áthidalják. A szexuális életük remek, mindkét fél nagyon romantikus alkat, így ezen a téren találnak.

A Mérleg szereti a figyelmet, imád a reflektorfényben lenni, a Skorpió inkább a háttérben érzi magát kényelemben és megszállottan imádja a párját.

2. Halak és Rák

Ezen két csillagjegy igencsak érzékeny és visszahúzódó, de ez a két ember remekül megérti egymást, minden helyzetben jól kijönnek. A legtöbb párkapcsolatban az első hetek még kissé döcögősen mennek, mert mindkét fél igyekszik még alkalmazkodni a másikhoz, és ez időbe telik, de ez nem érvényes a Rák és Halak kapcsolatára, mert ők nagyon intuitívak, megértik egymást.

A Halak sokszor álmodoznak, de a Rák párjuk mindig figyel arra, hogy kalandozzanak nagyon el. Talán hátránynak az nevezhető, hogy ezen páros túl visszahúzódó életet él, a barátaik arra panaszkodnak, hogy ritkán mozdulnak ki. De ők így érzik jól magukat, és végtére is ez számít.

3. Nyilas és Kos

Ez a két embert egymásnak lett teremtve. Nem szeretnek unatkozni, mindig aktívak, és azon vannak, hogy új dolgokat fedezzenek fel mivel kissé kalandvágyók, adrenalinfüggők. Nagyon mozgalmas, ritmusos életet élnek, amivel csak kevés ember tud lépést tartani. A kettejük közötti beszélgetés sokszor elég intenzív, paprikás. Nagyon nyitott személyiségek, a kapcsolatuk rendszerint barátságból alakul át szerelemmé.

4. Ikrek és Vízöntő

Rendkívül jól kiegészítik egymást, mivel az Ikrek nem szeretik annyira a rendet, gyakran sodródnak az árral, viszont a Vízöntő éppen, hogy rendszerető, képes felállítani szabályokat, és a koncentrációs képessége is sokkal fejlettebb, tehát tudja, hogy mi a dolga. Közösen nagy sikereket érhetnek el, hiszen az egyensúly és összhang jó hatással van az életükre.

5. Szűz és Bika

A két föld elemű csillagjegy, akik remekül megérti egymást. Szorgalmasak, praktikusak és ambiciózusak. A Szűz nagyban megbízik a Bikában, a Bika pedig imádja a Szűz intelligenciáját, elemző énjét, ezért mindennél jobban vigyáznak egymásra. Van amikor a Bika belefárad a Szűz kritizálásaiba, de idővel minden nézeteltérést el tudnak simítani, mert megbíznak egymásban, és tudják, hogy van közös jövőjük.

6. Rák és Mérleg

Nagyon erős az ő kapcsolatuk. A Rák introvertált, érzékeny típus, a Mérleg pedig társaságkedvelő és nyitott, mégis remekül kijönnek és szilárd alapokon nyugszik a szerelmük, az egymás iránt érzett tiszteletük. Ami talán negatívum, hogy a Mérleg könnyen elunhatja magát, és a Rák olykor imád egyedül lenni. De megfelelő kommunikációval ezt is könnyedén meg tudják oldani a szerelmesek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!