KezdőlapHoroszkópA 4 legingerlékenyebb csillagjegy - jobb, ha tudod kivel van dolgod!

A 4 legingerlékenyebb csillagjegy – jobb, ha tudod kivel van dolgod!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak csillagjegyek, akik nyugodtak, higgadtak, kimértek, és vannak olyanok, akiknek elég egy szikra, és egyből robbannak. Ha kíváncsi vagy, hogy mely csillagjegyek tartoznak ez utóbbi kategóriába, alább elolvashatod.

A 4 legingerlékenyebb csillagjegy - jobb, ha tudod kivel van dolgod!

Kos

Nagyon nyugtalan, mindig pörög valamin, aktív, de ha mégis azt látod, hogy csendben ül, egyedül, akkor vigyázz, mert valami nincs rendben vele, mert nem önmaga. A legbékésebb időszakban is képes a Kos a feje tetejére állítani a világot.

Könnyen agresszívé válhat, főként ha olyasmit teszel, ami szembe megy az akaratával. Az a szerencse a Kossal, hogy a haragja olyan gyorsan elillan, amilyen gyorsan kialakul.

Szűz

A Szűz csillagjegy alatt született személy minden pillanatban készen áll arra, hogy ha valami nem tetszik, akkor annak hangot is adjon. Ha hosszú sor alakult ki az üzletben, ő az elsők, aki szól, hogy nyissanak ki egy új pénztárt.

Nem tűri, ha semmibe veszik a jogait, és képes jelenetet rendezni, ha nem érvényesül az akarata. Ha valaki ellene mer szegülni, azt nyílt hadüzenetként értelmezi, és képes megsemmisítő háborút indítani az illető ellen.

Rák

Úgy tartják, hogy a Rák csillagjegyű személy eléggé érzékeny, ami igaz is, de képes a gyors hangulatváltásra, akár a legváratlanabb helyzetekben is, és egy perc alatt akkora patáliát csap, amit korábban el nem tudtál volna képzelni róla.

A Rák nő igényli az odafigyelést, a törődést, a szeretetet. Ha mégsem kapja meg ezeket a gyengéd érzéseket, képes magába fordulni, ami senkinek sem jó.

Oroszlán

Ha nem a tervei szerint alakul minden, az Oroszlán könnyen ingerülté válik, gyorsan elveszti a türelmét és emellé még arrogáns is lesz. Mivel mindig biztos a dolgában, ezért rendszerint rugalmatlan, nem képes gyorsan alkalmazkodni a megváltozott helyzethez.

Ha visszaélnek a bizalmával, akkor az illetővel többé nem áll szóba, és provokálni sem ajánlott őt, mert abból semmi jó nem fog kisülni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet