KezdőlapHoroszkópAz asztrológus szerint ez a legritkább csillagjegy a horoszkópban

Az asztrológus szerint ez a legritkább csillagjegy a horoszkópban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 12 csillagjegy mindegyike egyedi személyiségjegyekkel rendelkezik, és a maga módján mindegyik különleges. Mindegyiknek van megfelelő tarot kártyája és kapcsolata az egészséggel. Vannak olyan csillagjegyek, amelyekben többen születnek és vannak, amelyekben kevesebben.

Nos, az elmúlt három évtized statisztikái szerint hazánkban kevés gyermek született a Vízöntő jegyében (január 20. – február 19.). Ez a tendencia Európában és az Egyesült Államokban is egyaránt megfigyelhető. A február a legkevesebb születést regisztráló hónap, így tehát a Vízöntő az egyik legritkább csillagjegy.

„Januárban és februárban születik a legkevesebb ember, ezért a Vízöntő a legritkább csillag jegy”mondja Lisa Stardust New York-i asztrológus.

A szakember szerint a második legritkább csillagjegy a Kos, ezt követi a Nyilas, mindkettő tűz jegy.

De melyek a leggyakrabban előforduló csillagjegyek?

Az egyik leggyakrabban előforduló csillagjegy a Szűz, akinek szülöttei az újévi ünneplésből és szórakozásból fogantatnak.

Az augusztus 23. és szeptember 22. között született Szüzeket „szorgalmasoknak, türelmesnek, elemzőknek, kedveseknek ismerjük” – mondja Stardust.

Majdnem ugyanennyi születést regisztrálnak júliusban és augusztusban, de szeptemberben vagy akár októberben is. Így a Szűz csillagjegyen kívül a leggyakoribb csillagjegyek még: a Oroszlán, a Rák, a Mérleg és a Skorpió.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet